Αποκλείστηκε από το Κύπελλο ο ΝΟΧ/Astra Airlines

ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΔΡΑΪΚΟ ΣΤΟ ΙΩΝΙΚΟ ΜΕ 10-5
Τρί, 27/11/2018 - 19:47

Ακόμη μία ήττα για το Ν.Ο. Χίου/Astra Airlines στο Ιωνικό Κολυμβητήριο. Για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος έχασε από τον Υδραϊκό -για δεύτερη μάλιστα φορά φέτος- με 10-5 κι έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Παρότι η χιώτικη ομάδα έπαιζε στην έδρα της, σ’ ένα παιχνίδι που ήταν μονόδρομος η νίκη, εν τούτοις δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου της που δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να εκμεταλλευτεί τα λάθη της και να πάρει την πρόκριση για τους 8 του Κυπέλλου.

Ο ΝΟΧ/Astra Airlines αρχικά είχε πρόβλημα και σε άμυνα και σε επίθεση. Στην πορεία βελτιώθηκε αρκετά στην άμυνα, αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ σε πολλές επιθέσεις της χιώτικης ομάδας ο χρόνος ολοκληρωνόταν στα χέρια των παικτών της πριν καν σουτάρουν. Επίσης οι νεαροί παίκτες της ομάδας, λόγω απειρίας, έπαιζαν μεν με πάθος στην άμυνα αλλά δίσταζαν να πάρουν πάνω τους φάσεις και να επιχειρήσουν σουτ, κάτι που σχεδόν πάντα άφηναν για τους μεγαλύτερους συμπαίκτες τους.

Έτσι ο Υδραϊκός, που δεν έδειξε βέβαια κάτι το φοβερό σαν ομάδα, έφυγε με το εισιτήριο για τους 8 από τη Χίο και ελπίζει πλέον, αν δεν βρεθεί στο δρόμο του ο Ολυμπιακός, να προκριθεί και στους 4 του θεσμού.

Οι διαιτητές Κουρέτας – Μπουδραμής με λίγα λάθη.

Τα 8λεπτα: 0-3, 3-4, 1-1, 1-2.

ΝΟΧ/Astra Airlines (Μικέδης): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ. 2, Καρακούρος Μ., Γκίλλας 1, Παππάς, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου, Μόκκας 1, Σωτηριανός, Γαβαλάς Σπ., Μπλάζεβιτς 1, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Κόλλιας, Γδύσης.

Υδραϊκός (Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Μιτελούδης, Κοκκινάκης, Πρέκας 2, Καλαργυρός 1, Μπλάνης, Χονδροκούκης 2, Ρουμάνης, Στελλάτος, Τσαχιλίδης 1, Ίρβινγκ 3, Μαντής.

 

Σχετικά Άρθρα