Διακρίσεις και προκρίσεις του Νηρέα στο εφηβικό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ

ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΛΕΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Τρί, 15/03/2022 - 17:35
Οι αθλητές του Νηρέας Καρδαμύλων στο περιφερειακό πρωτάθλημα Εφήβων πινγκ-πονγκ

Την Κυριακή 13/03/2022, έγινε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα και η προκριματική φάση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων (παιδιά έως 17 ετών) της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στο Κλειστό Γυμναστήριο των Καμποχώρων.

Το τελικό αποτέλεσμα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος ήταν άκρως ικανοποιητικό για μία ακόμη φορά για το Νηρέα Καρδαμύλων, καθώς ξεχώρισαν τέσσερεις αθλητές του, κατακτώντας 4 από τις 5 προκρίσεις.

Ο Πέτρος Λιώτσης και ο Παναγιώτης Κριεκούκης αναδείχθηκαν τοπικοί Πρωταθλητές, κατακτώντας την 1η και 2η θέση αντίστοιχα, την 3η θέση πήρε ο καρδαμυλίτης αθλητής Νίκος Ξενάκης ενώ ο Βασίλης Καλαϊτζής, επίσης του Νηρέα, κατέκτησε την 5η θέση.

Έτσι οι 4 αθλητές θα βρεθούν στην τελική φάση του θεσμού.

Ο Γιάννης Κόφινας του Νηρέα πραγματοποίησε επίσης πολύ ωραία εμφάνιση & έμεινε για πολύ λίγο εκτός πρόκρισης κατακτώντας την έκτη θέση.

Η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στις 15-18 Απριλίου και θα περιλαμβάνει και τα υπόλοιπα ατομικά αγωνίσματα, όπως και το ομαδικό.

Να σημειωθεί, ότι ο Νηρέας Καρδαμύλων με τον αθλητή Πέτρο Λιώτση, έχει αναδειχθεί σε Τοπικό Πρωταθλητή σε όλες τις κατηγορίες: Ανδρών, Εφήβων και Παίδων!

Σχετικά Άρθρα