Χίος, Κυριακή 31 Μαΐου

Το Διασυλλογικό Παμπαίδων-Παγκορασίδων στίβου και οι προκρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ & ΙΚΑΡΙΑΣ
Τρί, 07/05/2019 - 16:33
Από τους αγώνες του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων 2019

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα (4/5/19) το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στίβου Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’ στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από τα Σωματεία της Χίου, της Σάμου και της Ικαρίας.

Την πρόκρισή τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πέτυχαν στους Παμπαίδες ο Στέλιος Κοκολιάς της Ολυμπιάδας Χίου, στα 1000 μέτρα, ο Γιώργος Μανωλιάς, επίσης της Ολυμπιάδας στα 300 μ., ο Γιάννης Αντωνίου του ΦΟΒ στη σφαιροβολία και ο Γιώργος Κριτούλης του Εφήβου στα 5 χλμ. βάδην.

Στις Παγκορασίδες προκρίθηκαν η Μάρθα Νεαμονίτη της Ολυμπιάδας και η Ιωάννα Παπαπέτρου του Παγχιακού στα 80 μέτρα, η Μαρία Παπαχρήστου του ΦΟΒ στα 150 μέτρα, η Μαρία Σταυριανού του Παγχιακού στα 1000 μέτρα, η Ζηνοβία Φουτάκη του ΦΟΒ στο ύψος, η Ουρανία Δοντά του Παγχιακού στη σφαιροβολία, η Μάρθα Νεαμονίτη της Ολυμπιάδας στο μήκος και η ομάδα σκυταλοδρομίας του ΦΟΒ με τις Παπαχρήστου, Καλίτση, Τσίγκου και Σκούφαλου, στα 4 επί 300 μέτρα.

Τα πλήρη αποτελέσματα των αγώνων και οι βαθμολογίες των Σωματείων ανά κατηγορία είναι:

Αποτελέσματα Παμπαίδων

Αποτελέσματα Παγκορασίδων

Σχετικά Άρθρα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Δευ, 25/05/2020 - 08:03
Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου ανοίγουν οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους αθλούμενους πολίτες

Από σήμερα Δευτέρα 25-5-20 οι αθλούμενοι πολίτες θα μπορούν να ξανακάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες είναι η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων  για τους αθλούμενους πολίτες αλλά και τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν βάσει του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που έχει εκπονήσει η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπής της ΓΓΑ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, επεσήμανε:

«Το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων συνεχίζεται. Μετά από τους αθλητές των εθνικών ομάδων και τους αθλητές των σωματείων έρχεται η σειρά των αθλούμενων πολιτών που θα μπορούν να κάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων. Με νέους κανόνες και νέες συνήθειες. Με καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης για να τηρούνται οι αποστάσεις και ενδεχομένως με περιορισμούς στον χρόνο χρήσης ή με τηλεφωνική επικοινωνία και ραντεβού. Σκοπός αυτής της σταδιακής μετάβασης στις νέες συνθήκες είναι να ξαναρχίσουν σιγά-σιγά οι πολίτες να αθλούνται και στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις με ασφάλεια και εμπιστοσύνη».

Το δελτίο καταγραφής αθλουμένου υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο στην ακόλουθη διεύθυνση:https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf,  όπως επίσης και οι σχετικές οδηγίες προς αθλούμενους πολίτες για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports ) στην ενότητα «Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους».

Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου ανοίγουν οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους αθλούμενους πολίτες