Χίος, Παρασκευή 17 Αυγούστου

Δήλωσε συμμετοχή η Δάφνη στο νέο Κύπελλο Ελλάδος

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ
Τρί, 07/08/2018 - 10:13
Κυπελλούχος Χίου 2018

Χιώτικη παρουσία θα έχουμε στο Κύπελλο Ελλάδος ποδοσφαίρου, που γίνεται υπό τη νέα μορφή, αφού θα συμμετάσχουν πλέον και οι Κυπελλούχοι των Ενώσεων.

Η Δάφνη δήλωσε κανονικά συμμετοχή στη διοργάνωση, πληρώνοντας και το παράβολο των 500 ευρώ στην ΕΠΟ, ενώ χθες (6/8/18) απέστειλε και το επίσημο έγγραφο για τη συμμετοχή της στην Ομοσπονδία.

Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ θα γίνει η κλήρωση της α’ φάσης, στην οποία θα πάρουν μέρος οι 53 Κυπελλούχοι των ΕΠΣ.

Στην κληρωτίδα θα μπουν οι 53 ομάδες και μία θα προκριθεί στη β’ φάση χωρίς αγώνα. Οι υπόλοιπες ομάδες θα συγκροτήσουν 26 ζευγάρια, τα οποία θα αναμετρηθούν σε νοκ άουτ συναντήσεις την Κυριακή 26 Αυγούστου.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/08/2018 - 18:19
Η Ελένη Κανετίδου, συνέβαλε καθοριστικά στην κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωτ/τος πόλο Νεανίδων από τη Γλυφάδα

Η χιώτισσα παίκτρια της Γλυφάδας, Ελένη Κανετίδου, έχει επιλεγεί για να συμμετάσχει στην Εθνική μας Ομάδα πόλο Νέων Γυναικών, που θα πάρει μέρος από την προσεχή Παρασκευή 17/8 έως και την Κυριακή 19/8 στο διεθνές τουρνουά Πυθία Καπ που θα γίνει στην Ιτέα. Στη διοργάνωση, που θα γίνει στην πόλη της Φωκίδας, συμμετέχουν οι Εθνικές Ομάδες Σερβίας, Ρωσίας, Ιταλίας, Ν. Ζηλανδίας, Αυστραλίας, Ολλανδίας, Κίνας και Ελλάδας.

Στον α’ όμιλο θα είναι οι Κίνα, Ελλάδα, Αυστραλία και Ιταλία. Στον β’ όμιλο: Σερβία, Ολλανδία, Ν. Ζηλανδία και Ρωσία.

Οι ομάδες προετοιμάζονται για την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών που θα γίνει 28/8-2/9 στο Βελιγράδι και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί 9-16/9 στην Μαδέιδα της Πορτογαλίας.