Χίος, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Δήλωσε συμμετοχή η Δάφνη στο νέο Κύπελλο Ελλάδος

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟ
Τρί, 07/08/2018 - 10:13
Κυπελλούχος Χίου 2018

Χιώτικη παρουσία θα έχουμε στο Κύπελλο Ελλάδος ποδοσφαίρου, που γίνεται υπό τη νέα μορφή, αφού θα συμμετάσχουν πλέον και οι Κυπελλούχοι των Ενώσεων.

Η Δάφνη δήλωσε κανονικά συμμετοχή στη διοργάνωση, πληρώνοντας και το παράβολο των 500 ευρώ στην ΕΠΟ, ενώ χθες (6/8/18) απέστειλε και το επίσημο έγγραφο για τη συμμετοχή της στην Ομοσπονδία.

Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ θα γίνει η κλήρωση της α’ φάσης, στην οποία θα πάρουν μέρος οι 53 Κυπελλούχοι των ΕΠΣ.

Στην κληρωτίδα θα μπουν οι 53 ομάδες και μία θα προκριθεί στη β’ φάση χωρίς αγώνα. Οι υπόλοιπες ομάδες θα συγκροτήσουν 26 ζευγάρια, τα οποία θα αναμετρηθούν σε νοκ άουτ συναντήσεις την Κυριακή 26 Αυγούστου.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 10/12/2019 - 16:26
Προετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα η ομάδα ιστιοπλοΐας του ΝΟΧ

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της αγωνιστικής ομάδας optimist για το περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, η ομάδα του Ναυτικού ομίλου Χίου πήρε μέρος σε δύο διασυλλογικές διοργανώσεις.

  • Στο Παλαιό Φάληρο στις 15 -17 Νοεμβρίου 2019 Κύπελλο Σαρικαβάζη που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου. Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν οι Κωνσταντίνος Μαρτούλας, Γιώργος Βατάκης, Σοφία Αυγουστίδη, Λυδία Ζούμα, Αντώνης Φεγγουδάκης, Στέφανος Ψαρρός, Θεανώ Αναστασίου, Γιάννης Παπάς και Σταματίνα Παπά. Την ομάδα συνόδεψε ο προπονητής Aldo Salvia και ο έφορος Ιστιοπλοΐας Γιώργος Ζούμας.
  • Στο κύπελλο Χιόνων 7- 8 Δεκεμβρίου 2019 που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς. Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν οι Γιάννης Παπάς, Σταματίνα Παπά, Αντώνης Φεγγουδάκης και Θεανώ Αναστασίου. Τους αθλητές συνόδεψε ο προπονητής Aldo Salvia. Η αποστολή έγινε σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Καρδαμύλων.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Blue Star Ferries για την έκπτωση στα εισιτήρια για τη μεταφορά των αθλητών και των σκαφών. Επίσης και το Ναυτικό Όμιλο Καρδαμύλων για την άψογη συνεργασία στην κοινή αποστολή των δύο ομίλων.

Προετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα η ομάδα ιστιοπλοΐας του ΝΟΧ