Χίος, Κυριακή 31 Μαΐου

Δυνατά φιλικά για Νηρέα στη Σμύρνη

ΕΧΑΣΕ 4-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ, ΝΙΚΗΣΕ 3-1 ΤΗΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 01/10/2018 - 07:49
Οι αθλήτριες του Νηρέα Καρδαμύλων και της Καρσίγιακα φωτογραφίζονται μετά το πρώτο φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων, την περασμένη Παρασκευή 28/9, που έγινε στη Σμύρνη.

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Νηρέα Καρδαμύλων στις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσε την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29/9/18 στη Σμύρνη.

Η χιώτικη ομάδα το απόγευμα της Παρασκευής έχασε με 4-0 σετ από την Καρσίγιακα που αγωνίζεται στην Άλφα Ένα Κατηγορίας του τουρκικού Πρωταθλήματος.

Το πρωί του Σαββάτου το συγκρότημα του Φραγκούλη Κυλαδίτη νίκησε με 3-1 σετ την ομάδα Νεανίδων της Καρσίγιακα, σε μία αναμέτρηση όπου έβγαλε πολύ καλό ρυθμό.

Ο προπονητής του Νηρέα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από την παρουσία της ομάδας του στη Σμύρνη, αφού και στις δύο συναντήσεις το επίπεδο ήταν σε αρκετά υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της χιώτικης ομάδας στη γειτονική Τουρκία στην εφημερίδα "Αθλητική Χίος" που κυκλοφορεί σήμερα (1/10/18).

Στο Παλαί Ντε Σπορ της Καρσίγιακα, στο οποίο αγωνίζεται και η ανδρική ομάδα μπάσκετ στο τουρκικό Πρωτάθλημα αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έγιναν οι δύο αγώνες του Νηρέα Καρδαμύλων, την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29/9/18
Τα κορίτσια του Νηρέα φωτογραφίζονται, μαζί με τον Φραγκούλη Κυλαδίτη και τον Άγγελο Κιτριλάκη, λίγο μετά το φινάλε του δεύτερου φιλικού αγώνα στη Σμύρνη, απέναντι στις Νεάνιδες της Καρσίγιακα.

Σχετικά Άρθρα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Δευ, 25/05/2020 - 08:03
Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου ανοίγουν οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους αθλούμενους πολίτες

Από σήμερα Δευτέρα 25-5-20 οι αθλούμενοι πολίτες θα μπορούν να ξανακάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες είναι η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων  για τους αθλούμενους πολίτες αλλά και τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν βάσει του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που έχει εκπονήσει η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπής της ΓΓΑ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, επεσήμανε:

«Το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων συνεχίζεται. Μετά από τους αθλητές των εθνικών ομάδων και τους αθλητές των σωματείων έρχεται η σειρά των αθλούμενων πολιτών που θα μπορούν να κάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων. Με νέους κανόνες και νέες συνήθειες. Με καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης για να τηρούνται οι αποστάσεις και ενδεχομένως με περιορισμούς στον χρόνο χρήσης ή με τηλεφωνική επικοινωνία και ραντεβού. Σκοπός αυτής της σταδιακής μετάβασης στις νέες συνθήκες είναι να ξαναρχίσουν σιγά-σιγά οι πολίτες να αθλούνται και στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις με ασφάλεια και εμπιστοσύνη».

Το δελτίο καταγραφής αθλουμένου υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο στην ακόλουθη διεύθυνση:https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf,  όπως επίσης και οι σχετικές οδηγίες προς αθλούμενους πολίτες για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports ) στην ενότητα «Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους».

Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου ανοίγουν οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους αθλούμενους πολίτες