Δυνατός σύμμαχος για το Ν.Ο. Χίου!

ΣΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΙΘΑΝΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΝΟΧ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ
Δευ, 17/08/2015 - 07:41

Έναν ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθεια της στο νέο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των Ανδρών θα έχει η ομάδα του Ν.Ο. Χίου. Πρόκειται για το Κοινωφελές Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Τσαπάλας», το οποίο εκτός απροόπτου θα συνεισφέρει οικονομικά στον Όμιλο ως βασικός υποστηρικτής στην ανδρική ομάδα πόλο.
Οι ιθύνοντες του Ομίλου είναι σε αναμονή απάντησης από το Ίδρυμα, που όπως όλα δείχνουν θα είναι θετική. Οι επαφές που έχουν γίνει είναι σε πολύ καλό δρόμο και όλα δείχνουν ότι το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Τσαπάλας» θα είναι αρωγός ακόμη και με μέλη του που θα επανδρώσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΧ, που θα προκύψει από τις αρχαιρεσίες που θα διενεργηθούν τον Σεπτέμβριο.
Ουσιαστικά διαφαίνεται φως στο τούνελ στα προβλήματα που υπήρχαν στο ΝΟΧ, σε ό,τι αφορά την οικονομική του ενίσχυση ώστε να συμμετάσχει χωρίς προβλήματα στο νέο Πρωτάθλημα.     
Στα αγωνιστικά τώρα. Στο σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Δημήτρης Σελετόπουλος φέρεται ως επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, στη θέση του σέρβου Μίλαν Τζόρτζεβιτς, με τον οποίο ο ΝΟΧ δεν συνέχισε τη συνεργασία τους.

Ανανέωσαν την παρουσία τους και για την προσεχή αγωνιστική περίοδο με το Ν.Ο. Χίου ο Νίκος Ντούλος και ο Γιώργος Κανδιόγλου.
Σε ό,τι αφορά τον Στέλιο Μιμίδη, ο χιώτης φουνταριστός έχει συμφωνήσει με τη Βουλιαγμένη όμως επίσημα ο σύλλογος του Λαιμού δεν έχει καταθέσει πρόταση στο Ν.Ο. Χίου όπου θα ζητάει την απόκτηση του παίκτη. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Κωνσταντίνο Βιτέλλα, ο οποίος έχει υπογράψει στον Παναθηναϊκό χωρίς όμως οι πράσινοι να έχουν επικοινωνήσει με το  ΝΟΧ.
Επίσης αποχωρεί από το δυναμικό του Ν.Ο. Χίου και ο Γιάννης Γαβαλάς, ο οποίος εκτός απροόπτου θα συνεχίσει και αυτός στον Παναθηναϊκό.

Σχετικά Άρθρα