Χίος, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Επιτυχίες του Ν.Ο. Χίου σε Διασυλλογικούς Αγώνες Όπτιμιστ και Λέιζερ 4,7

Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 23/11/2018 - 18:12
Επιτυχίες του Ν.Ο. Χίου σε Διασυλλογικούς Αγώνες Όπτιμιστ και Λέιζερ 4,7

Επιτυχημένη παρουσία για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ν.Ο. Χίου στους Διασυλλογικούς Αγώνες Ιστιοπλοΐας στα σκάφη τύπου Όπτιμιστ και Λέιζερ 4,7 που έγιναν στο Σαρωνικό Κόλπο.

Ο χιώτικος όμιλος συμμετείχε με 5 παιδιά στους Διασυλλογικούς Αγώνες Όπτιμιστ που φιλοξενήθηκαν στο Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου και πήραν μέρος 227 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Στη γενική κατάταξη ο Φάνης Ζήσης κατέλαβε τη 2η θέση ενώ ήταν στη 2η θέση στα αγόρια U12.  Η Γαβριέλα Χρουνεβέιχεν πήρε τη 2η θέση στην κατηγορία των κοριτσιών U12 ενώ τερμάτισε στη 12η θέση της γενικής κατάταξης. Ακόμη τα υπόλοιπα παιδιά του Ν.Ο. Χίου κατέλαβαν τις εξής θέσεις: 46) Δημήτρης Τομάζος, 47) Γιώργος Βατάκης, 71) Θεανώ Αναστασίου.

Στους Διασυλλογικούς Αγώνες Λέιζερ 4,7 που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης πήραν μέρος 60 σκάφη. Ο Κωνσταντίνος Αναδιώτης κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Νέων U16 ενώ τερμάτισε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης.

Ο Φάνης Ζήσης κατέλαβε τη 2η θέση στη γενική κατάταξη όπτιμιστ
Η Γαβριέλα Χρουνεβέιχεν 2η στην κατηγορία κοριτσιών U12
Η Γαβριέλα Χρουνεβέιχεν 2η στην κατηγορία κοριτσιών U12

Σχετικά Άρθρα

ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 7 & 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Πέμ, 05/12/2019 - 10:29
Στο "Κύπελλο Χιόνων 2019" ο Ναυτικός Όμιλος Καρδαμύλων

Ο Ναυτικός Όμιλος Καρδαμύλων Χίου θα συμμετέχει στους διασυλλογικούς αγώνες ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου Optimist που διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς την 7η και 8η Δεκεμβρίου 2019 με την επωνυμία "Κύπελλο Χιόνων 2019".

Τα έσοδα από το σύνολο των παραβόλων συμμετοχής θα δοθούν στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων «Καλός Ποιμήν», η οποία αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου υπό την εποπτεία του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ λειτουργεί στην έδρα του Εφετείου Πειραιά. Σκοπός του ιδρύματος είναι η παροχή στέγασης, πρόληψης και φροντίδας, με γνώμονα τη φυσιολογική ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των ανηλίκων που φιλοξενεί.

Η 24ωρη Στέγη Φιλοξενίας Ανηλίκων «Ο Καλός Ποιμήν» υποδέχεται παιδιά που τελούν κάτω από δυσμενείς κοινωνικοοικονομικές συνθήκες ή και ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον, ύστερα από σχετική εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων ή αίτηση των γονέων τους ή κατόπιν δικαστικής απόφασης, χωρίς αυστηρό νομικό πλαίσιο καθορισμού ηλικίας των εισερχομένων ανηλίκων ηλικίας 4 έως 21 ετών.

Το Δ.Σ. του ΝΟΚ ευχαριστεί θερμά τη ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries - Hellenic Seaways που παρέχουν έκπτωση 40% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη συμμετοχή της αποστολής του στον διασυλλογικό αγώνα και εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές του.