Χίος, Παρασκευή 5 Ιουνίου

Επιτυχίες του Ν.Ο. Χίου σε Διασυλλογικούς Αγώνες Όπτιμιστ και Λέιζερ 4,7

Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 23/11/2018 - 18:12
Επιτυχίες του Ν.Ο. Χίου σε Διασυλλογικούς Αγώνες Όπτιμιστ και Λέιζερ 4,7

Επιτυχημένη παρουσία για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ν.Ο. Χίου στους Διασυλλογικούς Αγώνες Ιστιοπλοΐας στα σκάφη τύπου Όπτιμιστ και Λέιζερ 4,7 που έγιναν στο Σαρωνικό Κόλπο.

Ο χιώτικος όμιλος συμμετείχε με 5 παιδιά στους Διασυλλογικούς Αγώνες Όπτιμιστ που φιλοξενήθηκαν στο Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου και πήραν μέρος 227 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Στη γενική κατάταξη ο Φάνης Ζήσης κατέλαβε τη 2η θέση ενώ ήταν στη 2η θέση στα αγόρια U12.  Η Γαβριέλα Χρουνεβέιχεν πήρε τη 2η θέση στην κατηγορία των κοριτσιών U12 ενώ τερμάτισε στη 12η θέση της γενικής κατάταξης. Ακόμη τα υπόλοιπα παιδιά του Ν.Ο. Χίου κατέλαβαν τις εξής θέσεις: 46) Δημήτρης Τομάζος, 47) Γιώργος Βατάκης, 71) Θεανώ Αναστασίου.

Στους Διασυλλογικούς Αγώνες Λέιζερ 4,7 που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης πήραν μέρος 60 σκάφη. Ο Κωνσταντίνος Αναδιώτης κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Νέων U16 ενώ τερμάτισε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης.

Ο Φάνης Ζήσης κατέλαβε τη 2η θέση στη γενική κατάταξη όπτιμιστ
Η Γαβριέλα Χρουνεβέιχεν 2η στην κατηγορία κοριτσιών U12
Η Γαβριέλα Χρουνεβέιχεν 2η στην κατηγορία κοριτσιών U12

Σχετικά Άρθρα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Δευ, 25/05/2020 - 08:03
Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου ανοίγουν οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους αθλούμενους πολίτες

Από σήμερα Δευτέρα 25-5-20 οι αθλούμενοι πολίτες θα μπορούν να ξανακάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες είναι η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων  για τους αθλούμενους πολίτες αλλά και τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν βάσει του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που έχει εκπονήσει η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπής της ΓΓΑ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, επεσήμανε:

«Το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων συνεχίζεται. Μετά από τους αθλητές των εθνικών ομάδων και τους αθλητές των σωματείων έρχεται η σειρά των αθλούμενων πολιτών που θα μπορούν να κάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων. Με νέους κανόνες και νέες συνήθειες. Με καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης για να τηρούνται οι αποστάσεις και ενδεχομένως με περιορισμούς στον χρόνο χρήσης ή με τηλεφωνική επικοινωνία και ραντεβού. Σκοπός αυτής της σταδιακής μετάβασης στις νέες συνθήκες είναι να ξαναρχίσουν σιγά-σιγά οι πολίτες να αθλούνται και στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις με ασφάλεια και εμπιστοσύνη».

Το δελτίο καταγραφής αθλουμένου υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο στην ακόλουθη διεύθυνση:https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf,  όπως επίσης και οι σχετικές οδηγίες προς αθλούμενους πολίτες για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports ) στην ενότητα «Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους».

Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου ανοίγουν οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους αθλούμενους πολίτες