
Ακόμη μία ήττα για το ΝΟΧ/Astra Airlines. Έχασε το Σάββατο 1/12/18 στο Γουδή από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 14-9 για την 7η αγωνιστική της Α1 πόλο των Ανδρών.
Η χιώτικη ομάδα βρέθηκε να χάνει με 9-2 στο ημίχρονο κι έτσι ήταν αδύνατο να καλύψει τη διαφορά των 7 γκολ στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο που το κέρδισε με 6-3. Πρώτος σκόρερ των νικητών, που φιγουράρουν πλέον στην 3η θέση της κατάταξης, ο Μοσκόφ με 7 τέρματα ενώ για τους ηττημένους 4 γκολ πέτυχε ο Στέλιος Μιμίδης. Απώλεια για τους γηπεδούχους η αποβολή του Μητρόπουλου λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου επειδή έβρισε τα θεία.
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης 2, Μοσκόφ 7, Παπαλουκάς-Θεοδόσης, Παπαδόπουλος 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 3, Γραμματικός, Αλαμάνος 1, Μαυρωτάς Α., Ξανθόπουλος, Κουμής.
Ν.Ο. Χίου/Astra Airlines (Μάκης Μικέδης): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ. 4, Παππάς, Ντούλος, Γαβαλάς, Κόλλιας, Τζελάτης 2, Μιμίδης Μ., Μπλάζεβιτς, Κανδιόγλου, Καρακούρος Μ. 1, Μόκκας 1, Γδύσης, Γκίλλας 1, Καρακούρος Γ.
Τα οκτάλεπτα: 4-1 , 5-1 , 2-1 , 3-6.
Δύσκολη η συνέχεια για το ΝΟΧ/Astra Airlines, που το προσεχές Σάββατο 8/12/18 υποδέχεται στο Ιωνικό Κολυμβητήριο τη δεύτερη στη βαθμολογία ομάδα της Βουλιαγμένης.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής είχαμε: ΠΑΟΚ – Χανιά 12-6, Ολυμπιακός-Υδραϊκός 13-3, Βουλιαγμένη-Όμιλος Φίλων Θαλάσσης 15-5, Γλυφάδα-Π. Φάληρο 12-10 και Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου-Εθνικός Πειραιά 5-6.

































 





