Γιορτή για το Χιώτικο ποδόσφαιρο η διοργάνωση του Σούπερ Καπ

Κυρ, 17/09/2017 - 15:17

Να είναι το Σούπερ Καπ, ένας αγώνας γιορτή για το Χιώτικο ποδόσφαιρο ευχήθηκαν προπονητές, παίκτες και παράγοντες των δυο φιναλίστ κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που διοργάνωσε η ΕΠΣ Χίου, στο καφέ-μπαρ DA LUZ στο Κοντάρι.
Ο πρωταθλητής Κανάρης θα αντιμετωπίσει τον Κυπελλούχο Ηρακλή Θυμιανών, την προσεχή Τετάρτη στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, σε μια αναμέτρηση όπου περισσότερο την θέλουν οι ομάδες για λόγους γοήτρου και ψυχολογίας ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου Κώστας Νικολαϊδης τόνισε ότι θα δοθεί ένας γιορτινός χαρακτήρας στο παιχνίδι, λέγοντας: «θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια άψογη διοργάνωση. Ελπίζουμε ότι οι δυο ομάδες θα προσφέρουν καλό θέαμα και θα ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κοινό που θα έρθει. Ευελπιστούμε να έρθουν οι φίλαθλοι και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των ομάδων».
Από την πλευρά του ο προπονητής του Κανάρη Μανώλης Παπαδόπουλος υπογράμμισε ότι για την ομάδα του είναι τιμή να μετέχει σε αυτή την γιορτή. «Εμείς και ο Ηρακλής θα κοιτάξουμε να δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας στον αγωνιστικό χώρο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς, θα είναι ανοιχτό παιχνίδι. Θα πω στους παίκτες μου να το χαρούνε όσο γίνεται».
Για μια συνάντηση που θα πρέπει να είναι μια καλή διαφήμιση για το ποδόσφαιρο του νησιού μας, μίλησε στην τοποθέτηση του, ο αρχηγός του Κανάρη Νίκος Κωστάλας. «Αν καταφέρουμε να το ευχαριστηθούμε εμείς, πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθεί και ο κόσμος. Θέλουμε να έρθει στο γήπεδο να παρακολουθήσει αυτό το παιχνίδι που θα είναι μια γιορτή για το ποδόσφαιρο της Χίου, το οποίο πρέπει σιγά σιγά να ανέβει λίγο επίπεδο και αυτό θα είναι μια καλή διαφήμιση» ανέφερε ο διακεκριμένος ποδοσφαιριστής.
Ο νέος τεχνικός του Ηρακλή Θυμιανών Μπάμπης Σαββίδης, τόνισε κι αυτός από την μεριά του, ότι το Σούπερ Καπ είναι παιχνίδι γιορτή για το Χιώτικο ποδόσφαιρο, λέγοντας: «Θα πρέπει να παρουσιαστούμε στο γήπεδο έτσι όπως πρέπει, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, να κάνουμε τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο».
Υπογράμμισε ότι κάθε χρονιά πρέπει ο συγκεκριμένος αγώνας να αναβαθμίζεται, προσθέτοντας: «Να μην μας ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος αγώνας για το αποτέλεσμα, ο αγώνας να είναι περισσότερο σαν γιορτή. Στόχος της ομάδας μου να βγάλει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο».
Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Θυμιανών Θοδωρής Πουλιός στάθηκε στο γεγονός ότι ακόμη οι ομάδες είναι σε περίοδο προετοιμασίας, τονίζοντας όμως ότι στόχος είναι να παρουσιάσουν και τα δυο συγκροτήματα ένα αξιόλογο θέαμα. «Είναι ένα παιχνίδι, μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Εύχομαι να κερδίσει να κερδίσει ο καλύτερος ο πιο τυχερός» συμπλήρωσε.
Οι πρόεδροι των δυο φιναλίστ, ο Τάκης Ταναϊνης του Κανάρη και ο Στρατής Γιάννακας του Ηρακλή Θυμιανών  ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις ομάδες στο συγκεκριμένο θεσμό αλλά και στο νέο πρωτάθλημα της Α’  Κατηγορίας.

Σχετικά Άρθρα