"Γιορτή" για το ποδόσφαιρο, ο τελικός Κυπέλλου την Κυριακή

Τετ, 21/03/2018 - 16:13

Μια «γιορτή» για το ποδόσφαιρο, φιλοδοξεί να διοργανώσει η ΕΠΣ Χίου, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου Χίου.

Στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου, εκτός από τις «αντίπαλες» ομάδες της Δάφνης Δαφνώνα και του Ηρακλή Θυμιανών, θα βρεθούν και τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών Συλλόγων και των δύο χωριών, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα τα κορίτσια του ενόργανου τμήματος του ΒΑΟΛ θα δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στη διοργάνωση.

Οι συντελεστές των ποδοσφαιρικών ομάδων, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χίου, Κώστα Νικολαΐδη, κάλεσαν τον κόσμο να πάει στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, να απολαύσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα σε «αγωνιστικά και αθλητικά πλαίσια», όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ.

Μέρος των εσόδων του αγώνα θα διατεθεί στην οικογένεια του αδικοχαμένου Βαλάντη Κουτσοβάσιλου, ενώ το 50% των εσόδων, από το αντίτιμο των 5 ευρώ που είναι το εισιτήριο, θα δοθεί στην κυπελλούχο ομάδα για να αντιμετωπίσει τα αγωνιστικά έξοδα στη συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Στον αγώνα θα παραστεί και ο πρόεδρος της επιτροπής Πρωτ/των της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος, που σύμφωνα με τον κ. Νικολαΐδη έχει υποσχεθεί να βοηθήσει τις νησιωτικές ομάδες που θα ανεβούν στη Γ’ Εθνική Κατηγορία σε οικονομικό επίπεδο, προκειμένου να καλύπτουν τα δυσβάστακτα έξοδα των μετακινήσεών τους.

Σε αθλητικό πνεύμα και οι δηλώσεις  των παραγόντων των ομάδων, προέδρων, αρχηγών, προπονητών, που εστίασαν στο καλό κλίμα που πρέπει να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, ενώ αμφότεροι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην αντίπαλη ομάδα.

Τον τελικό θα σφυρίξει ο Θανάσης Γιάχος.

Σχετικά Άρθρα