Χίος, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου

Χάντμπολ ... Λήμνου

Τρί, 14/04/2015 - 20:51

Στη Μύρινα της Λήμνου θα φιλοξενηθούν από την Παρασκευή έως και την Κυριακή οι αγώνες για τον 5ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χάντμπολ Νεανίδων κάτω των 19 ετών.

Οι εθνικές ομάδες Πορτογαλίας, Γαλλίας, Ισραήλ και Ελλάδος θα αναμετρηθούν για τρεις ημέρες με στόχο τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου που οδηγούν στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι αγώνες θα γίνουν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» στη Μύρινα με διοργανωτές την Ομοσπονδία Χάντμπολ και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου καθώς και την υποστήριξη του Δήμου Λήμνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για 1η φορά γίνεται μια τόσο σημαντική αθλητική διοργάνωση στο νησί της Λήμνου.

 

Σχετικά Άρθρα

ΜΕ 6 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο Ν.Ο. ΧΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Δευ, 18/11/2019 - 10:17
Η ιστιοπλοϊκή ομάδα του ΝΟΧ που πήρε μέρος στο Athens International Week 2019 Laser 4.7

Στο Athens International Week 2019 Laser 4.7, το οποίο διεξήχθη  στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας από 8 έως και 10 Νοεμβρίου, συμμετείχε με αθλητές του ο Ναυτικός Όμιλος Χίου.

Την καλύτερη θέση, 8η, κατέλαβε ο Κων/νος Αναδιώτης, ενώ είχαμε ακόμη: 17ο τον Φάνη Ζήση, 63ο τον Δημήτρη Παπαζή, 67ο τον Νίκο Γεωργούλα, 82ο τον Γιώργο Τομάζο και 18η τη Γαβριέλα Χρουνεβέχεν στα κορίτσια. Μαζί με τα παιδιά ήταν και ο προπονητής τους Μάρκος Παγούδης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Χίου ευχαριστεί την Blue Star Ferries για την έκπτωση των εισιτηρίων της ομάδας και των σκαφών. Επίσης ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη και την αμέριστη συμπαράσταση στους προπονητές και το Ναυτικό Όμιλο Χίου.