Χίος, Πέμπτη 16 Αυγούστου

Χρουνεβέιχεν και Αναδιώτης ξεχώρισαν στο Πανελλήνιο

Παρ, 30/06/2017 - 07:39

Η Γαβριέλα Χρουβενέιχεν πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση, από πλευράς των αθλητών και αθλητριών του Ν.Ο. Χίου, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου Όπτιμιστ που έγινε στην Παλαιά Φώκαια Αττικής.
Η ιστιοπλόος του Ν.Ο. Χίου κατέκτησε την 8η θέση στην τελική κατάταξη των κοριτσιών, ανάμεσα σε 88 αθλήτριες που πήραν μέρος. Παράλληλα η Χρουνεβέιχεν κατετάγη 2η μεταξύ των αθλητριών της Περιφέρειας Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, εξασφαλίζοντας έτσι και τη συμμετοχή της με την Εθνική Ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.
Στα αγόρια την καλύτερη εμφάνιση έκανε ο Κωνσταντίνος Αναδιώτης που ήταν στη 14η θέση της τελικής βαθμολογίας μεταξύ 183 αθλητών. Εκτός από τον Αναδιώτη και οι Θεμιστοκλής Θεοδωράκης και Μιχάλης Μακάς μπόρεσαν και συμμετείχαν στον Χρυσό Στόλο, δηλαδή στους 93 πρώτους αθλητές της κατάταξης. Ο Θεοδωράκης ήταν 37ος και ο Μακάς στην 69η θέση.
Οι υπόλοιποι τρεις αθλητές του Ν.Ο. Χίου αγωνίστηκαν στον Αργυρό Στόλο (πήραν μέρος 90 αθλητές). Ο Αδαμάντιος Μπουλής ήταν 99ος στη γενική κατάταξη (6ος στον Αργυρό Στόλο), ο Αριστείδης Δεληγιάννης στη 101η θέση (8ος στον Αργυρό Στόλο) και ο Νίκος Σεζένιας στην 157η θέση (64ος στον Αργυρό Στόλο).

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/08/2018 - 18:19
Η Ελένη Κανετίδου, συνέβαλε καθοριστικά στην κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωτ/τος πόλο Νεανίδων από τη Γλυφάδα

Η χιώτισσα παίκτρια της Γλυφάδας, Ελένη Κανετίδου, έχει επιλεγεί για να συμμετάσχει στην Εθνική μας Ομάδα πόλο Νέων Γυναικών, που θα πάρει μέρος από την προσεχή Παρασκευή 17/8 έως και την Κυριακή 19/8 στο διεθνές τουρνουά Πυθία Καπ που θα γίνει στην Ιτέα. Στη διοργάνωση, που θα γίνει στην πόλη της Φωκίδας, συμμετέχουν οι Εθνικές Ομάδες Σερβίας, Ρωσίας, Ιταλίας, Ν. Ζηλανδίας, Αυστραλίας, Ολλανδίας, Κίνας και Ελλάδας.

Στον α’ όμιλο θα είναι οι Κίνα, Ελλάδα, Αυστραλία και Ιταλία. Στον β’ όμιλο: Σερβία, Ολλανδία, Ν. Ζηλανδία και Ρωσία.

Οι ομάδες προετοιμάζονται για την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών που θα γίνει 28/8-2/9 στο Βελιγράδι και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί 9-16/9 στην Μαδέιδα της Πορτογαλίας.