Χρυσά μετάλλια στο πινγκ-πονγκ για Μπουλά-Νούρε

ΣΤΟ ΑΠΛΟ, ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤ/ΤΟΣ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 05/07/2021 - 15:21
Η Άντζελα Νούρε αριστερά με την Βασιλική Μπουλά δεξιά

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων που έγινε στη Φλώρινα από τις 25-06-2021 έως τις 28-06-2021, οι δωδεκάχρονες χιώτισσες αθλήτριες Βασιλική Μπουλά και Άντζελα Νούρε κατέκτησαν την 1η θέση στην Ελλάδα, στο Ομαδικό Παγκορασίδων και πανηγύρισαν για πρώτη φορά στην ιστορία του χιώτικου πινγκ-πονγκ μια τέτοια διάκριση. Μετά την τεράστια επιτυχία της 1ης θέσης στο Ομαδικό, η Βασιλική Μπουλά και η Άντζελα Νούρε βρέθηκαν και πάλι στο πρώτο σκαλί του βάθρου κερδίζοντας αυτή τη φορά το αγώνισμα του Διπλού Παγκορασίδων, ενώ λίγο αργότερα η Άντζελα Νούρε σφράγισε την τεράστια αυτή επιτυχία, καταφέρνοντας να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και στο Ατομικό Παγκορασίδων.

Πρώτη φορά στην ιστορία της Πανελλήνιας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, κατάφεραν χιώτισσες αθλήτριες να κατακτήσουν την 1η θέση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και μάλιστα και στις τρεις κατηγορίες του αθλήματος. Μια εβδομάδα νωρίτερα, στην Πάτρα, στο Π.Π. Παίδων-Κορασίδων κατάφεραν να πλασαριστούν στις θέσεις 9-16 στο ατομικό και στο διπλό, ενώ στο Ομαδικό, μαζί με τη συναθλήτρια τους Φαμπιόλα Νούρε, μια ανάσα από το μετάλλιο της 3ης θέσης, αφήνοντας μεγάλες ελπίδες γι' αυτό που συνέβη μια εβδομάδα μετά.

Να σημειωθεί ότι όλα αυτά έγιναν μετά από 8 μήνες αποχής από προπονήσεις και οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών λόγω της Covid-19. Θερμά συγχαρητήρια στις δωδεκάχρονες Πρωταθλήτριες και στην προπονήτρια του ΩΡΙΩΝΑ Α.Π.Ο. ΧΙΟΥ Ρούλα Λαμπρινίδη, καθώς και σε όλο το σύλλογο του ΩΡΙΩΝΑ Α.Π.Ο. ΧΙΟΥ που στήριξε τις προσπάθειες των κοριτσιών και των οικογενειών τους.

Η Άντζελα Νούρε αριστερά με την Βασιλική Μπουλά δεξιά και στο μέσον η προπονήτριά τους Ρούλα Λαμπρινίδη
Η Άντζελα Νούρε κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια στο ΠΠ Παγκορασίδων, σε απλό, διπλό και ομαδικό
Η Άντζελα Νούρε αριστερά με την Βασιλική Μπουλά δεξιά και στο μέσον η προπονήτριά τους Ρούλα Λαμπρινίδη

Σχετικά Άρθρα