Η Λίβερπουλ, οι περούκες και η οδός χοληστερίνης

Παρ, 14/05/2021 - 09:57

Κλείνοντας την προηγουμένη αναφορά μου στην Ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα που όπως φαίνεται τελικά απέτυχε (;) κάνω την εξής παρατήρηση: Όλους αυτούς τους μεγάλους που πήγαν να αλλάξουν το ποδόσφαιρο τους νίκησαν οι Άγγλοι και μόνο αυτοί οι μικροί φίλαθλοι καθημερινοί άνθρωποι κυρίως αλλά και οι υπεύθυνοι που έδειξαν ότι δεν υπάρχει μόνο το χρήμα και οι εξάρτηση από αυτό.

Οι Ισπανοί κυρίως και εν συνεχεία οι Ιταλοί βλέποντας τις ομάδες τους καταχρεωμένες και με το ομαδικό τους συμφέρον δεν είπαν κουβέντα. Τσιμουδιά.

Αυτοί οι τύποι που πίνουν ζεστό τσάι αντί φρέντο, πίνουν μπύρες και τσακώνονται στις παμπ, ακόμα έχουν Βασίλισσα, πρίγκιπες και παλάτια, Λόρδους και Σερ που ζουν αρμονικά με τις αρχές τους και την παράδοσή τους κατάφεραν αυτό που φαινόταν αδύνατο. Έτσι θα μπορούν να βλέπουν την πολύ ανώτερη Λίβερπουλ να ισοφαρίζεται στο τελευταίο λεπτό από την κατώτερη Νιουκάστλ γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Επίσης αυτός ο τύπος με τα αχτένιστα μαλλιά, ο Μπόρις Τζόνσον και οι συν αυτώ, έπιασαν τον παλμό, αγρίεψαν, ίσως πλήρωσαν αλλά έβαλαν τους όρους τους στο ποδόσφαιρό τους, θα το γράψουν και σε νόμους άμεσα. Αυτός που τον κοροϊδεύουμε όπως και τους άλλους με τις περούκες.

Φαντάσου τώρα να έπρεπε μια ελληνική κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς να δράσουν ενάντια στα συμφέροντα των μεγάλων ομάδων μας. Να παρέμβουν να αρνηθούν και να τα νομοθετήσουν… Και ποια η αντίδραση των οπαδών σε αυτές τις εξελίξεις…

Του Στέφανου Πικούνη

Υ.Γ.: Άσχετο με τα προηγούμενα, όπως όλα δείχνουν σε λίγες μέρες βγαίνουμε από την καραντίνα. Τους λόγους τους ξέρετε καλύτερα, άλλωστε ο Έλληνας δεν πιάνεται κοροΐδο. Το μόνο καλό που έγινε με τα κλειστά μαγαζιά και τον άπλετο χρόνο που βρήκαμε ξαφνικά, ήταν ότι βάλαμε μια φόρμα και περπατήσαμε την οδό χοληστερίνης. Μην την θάψουμε, κάψουμε, κρύψουμε, πάλι την φόρμα. Ας ανοίξουν καμιά ώρα παραπάνω τα γήπεδα στο κοινό και να μπουν ξανά στις θέσεις τους οι μπασκέτες που τόσο μας έχουν λείψει από τότε που ορθώς αφαιρέθηκαν.

Σχετικά Άρθρα