Η πίτα του Ναυτικού Ομίλου Χίου

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 22/01/2023 - 17:32

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/1/2023 η εκδήλωση της κοπής της Πίτας του Ναυτικού Ομίλου Χίου στο εστιατόριο "Ο Γιώργος", όπου παρεβρέθηκαν οι αθλητές, οι προπονητές, τα μέλη της διοίκησης, η πολιτική ηγεσία του τόπου, γονείς και φίλοι του ΝΟ Χίου.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές του Ομίλου που διέπρεψαν την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν ο υδατοσφαιριστής Ιωάννης Καρακούρος για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών 2022 με την εθνική ομάδα στην Ποντγκορτίτσα, ο ιστιοπλόος Γεώργιος Βατάκης για την 1η θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας τριγώνου Νήσων Αιγαίου και Κρήτης 2022 στην κατηγορία Optimist και η ιστιοπλόος Λυδία Ζούμα για την 3η θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας τριγώνου Νήσων Αιγαίου και Κρήτης 2022 στην κατηγορία Optimist. 

Επίσης τιμήθηκε ο υδατοσφαιριστής Κώστας Παππάς για την πολυετή προσφορά του στο Ναυτικό Όμιλο Χίου. Τέλος βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές-αθλητές του ΝΟ Χίου για τις σχολικές τους επιδόσεις τη χρονιά που πέρασε. 

Ο πρόεδρος του ΝΟ Χίου Δημήτρης Σκαπινάκης έκανε τον απολογισμό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παντελής Μπουγδάνος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Νίκος Νύκτας και Παντελής Μπουρνιάς, ο περιφερειακός σύμβουλος Χριστόφορος Κριμιζής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Τριαντάφυλλος και Νίκος Νύκτας. 

kopi_pitas_naytikoy_omiloy_hioy_2023

Σχετικά Άρθρα