«Ιδανικό πρότυπο για τη νέα γενιά ο Γιώργος»

Παρ, 31/03/2023 - 06:33

Ο ΝΟ Χίου νίκησε με 9-4 το Παλαιό Φάληρο για την 8η και τελευταία αγωνιστική του Ομίλου G2 της Β' φάσης της Α1 Ανδρών, οριστικοποιώντας την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο προπονητής της Χίου, Γιώργος Ντόσκας μίλησε στο pisina.net για την αναμέτρηση με το Παλαιό Φάληρο, ενώ ευχαρίστησε και τον αρχηγός της ομάδας Γιώργο Κανδιόγλου για την προσφορά του στον σύλλογο.

«Τελευταίο παιχνίδι για φέτος. Καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς που ήταν η παραμονή και η αποφυγή των  πλέι άουτ.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους μας στήριξαν στη φετινή χρονιά καθώς και το κόσμο που σε κάθε παιχνίδι με την παρουσία του μας έδινε έξτρα ώθηση.

Θα ήθελα να αναφερθώ και σε κάτι άλλο που έκανε ξεχωριστό το τελευταίο παιχνίδι για εμάς σήμερα. Σήμερα ο αρχηγός μας ο Γιώργος Κανδιόγλου φόρεσε για τελευταία φορά το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου Χίου.

Ένας παίκτης που έγραψε την δίκη του ιστορία στο χώρο της υδατοσφαίρισης. Στήριξε όσοι λίγοι αθλητές το ΝΟΧ σε πολύ δύσκολες στιγμές, μια πραγματική σημαία για το σωματείο μας και ένα ιδανικό πρότυπο για τη νέα γενιά που ακολουθεί.

Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για όλη αυτή τη βοήθεια που έδωσε τόσο στην ομάδα αλλά και σε εμένα προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια».

 

Πηγή: Pisina.net

Σχετικά Άρθρα