Χίος, Τρίτη 18 Δεκεμβρίου

Και άλλες αποχωρήσεις από το ΝΟΧ

ΣΤΟΝ ΥΔΡΑΪΚΟ Ο ΚΑΛΑΡΓΥΡΟΣ-ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ Ο ΤΕΣΑΝΟΒΙΣ!
Σάβ, 04/08/2018 - 12:08
Τζόρτζε Τεσάνοβιτς (αριστερά) και Νίκος Καλαργυρός (δεξιά) αποχωρούν από το ΝΟΧ

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις βασικών παικτών από την ανδρική ομάδα πόλο του Ν.Ο. Χίου. O χιώτης νεαρός πολίστας Νίκος Καλαργυρός, αποχωρεί από την ομάδα και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Υδραϊκό.

Επίσης στον Εθνικό Πειραιά θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο μαυροβούνιος παίκτης Τζόρτζε Τεσάνοβιτς, ύστερα από δύο πολύ καλές αγωνιστικές περιόδους που είχε με το σκουφάκι του Ν.Ο. Χίου.

Χιώτικη παρουσία στην Εθνική Παίδων

Δύο πολίστες του Ν.Ο. Χίου συμμετέχουν στην αποστολή της Εθνικής μας Ομάδας Παίδων που θα συμμετάσχει στο Διεθνές τουρνουά «Cukic Memorial» που θα γίνει στο Βελιγράδι (8-12 Αυγούστου). Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Γιάννη Καρακούρο και τον περιφερειακό Μιχάλη Καρακούρο, οι οποίοι είναι ανάμεσα στους 14 παίκτες που έχει συμπεριλάβει στην Εθνική Ομάδα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Βενετόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 18/12/2018 - 11:32

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Ιωνικό Κολυμβητήριο «Χριστουγεννιάτικη Επίδειξη Κολύμβησης» για αθλητές γεννηθέντες από το 2010 έως το 2014!

Στο τέλος της επίδειξης θα ακολουθήσει φωτογράφηση , βράβευση καθώς και ένα μικρό πάρτι με μουσική και φαγητό!Κόστος συμμετοχής : 3 ευρώ ανά αθλητή
Παρακαλούνται οι γονείς να δηλώσουν συμμετοχή και να καταβάλουν το ποσό στην γραμματεία των συλλόγων τους έως την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 6.30 μ.μ.