Και επίσημα ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό η μεταγραφή της Ελένης Κανετίδου

Πέμ, 20/09/2018 - 16:23
Και επίσημα ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό η μεταγραφή της Ελένης Κανετίδου

Και επίσημα ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα (Πέμπτη 20/9/18) ότι ενέταξε στο δυναμικό του την Ελένη Κανετίδου.

Τη μετακίνηση της 17χρονης χιώτισσας παίκτριας στον Ολυμπιακό, είχε αποκαλύψει από την περασμένη Δευτέρα η έντυπη έκδοση της "Αθλητικής Χίου", που κυκλοφόρησε και μαζί με την "Αλήθεια".

Η Κανετίδου, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Ομάδα Νεανίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, πριν από ένα μήνα, έπαιζε στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στη Γλυφάδα και δόθηκε με υποσχετική για ένα χρόνο στον πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδος Ολυμπιακό, από το Ν.Ο. Χίου όπου ανήκει.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απόκτηση της Κανετίδου:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελένη Κανετίδου. Η διεθνής αθλήτρια (ημ. γεν. 20/2/2001), αγωνίζεται στην περιφέρεια και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μας».

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Ελένη Κανετίδου ανέφερε τα εξής: «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και συγχρόνως μεγάλη τιμή, που πλέον αποτελώ κι εγώ μέλος του Ολυμπιακού, μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης στο χώρο της υδατοσφαίρισης. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα αλλά και μεγάλη ευθύνη. Πολύ μεγάλο βήμα για εμένα και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον προπονητή και την ομάδα μου.»

Σχετικά Άρθρα