Και επίσημα η Astra Airlines υποστηρικτής του ΝΟΧ

Δευ, 26/10/2015 - 22:39
Η Αντιπρόεδρος της Astra Airlines, Χαρά Ζλατάνη, σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει στο νησί μας, μαζί με τη διοίκηση του ΝΟΧ, θα παρουσιάσουν τη στήριξη της εταιρείας στην ανδρική ομάδα πόλο του Ομίλου.

Την περασμένη Τετάρτη οριστικοποιήθηκε και επίσημα η συμφωνία της Astra Airlines με το Ν.Ο. Χίου. Η αεροπορική εταιρεία ανέλαβε χορηγός - υποστηρικτής της ανδρικής ομάδας πόλο του Ομίλου στην Α1 Εθνική Κατηγορία και μάλιστα η ονομασία της είναι πλέον ΝΟΧ/Astra Airlines. Ήδη οι παίκτες που βρίσκονται στη Χίο μετακινήθηκαν με την Astra το περασμένο Σάββατο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στις 2 ή 3 Νοεμβρίου σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει η διοίκηση του ΝΟΧ και θα παραβρεθεί η Αντιπρόεδρος της Astra Airlines, Χαρά Ζλατάνη, θα ανακοινωθεί η συμφωνία της στήριξης της εταιρείας στη νησιωτική ομάδα. «Χωρίς αμφιβολία η συνεργασία με την Astra Airlines μας λύνει σε σημαντικό βαθμό το σοβαρό πρόβλημα των μετακινήσεων και θα είναι μια μεγάλη βοήθεια στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα στην Α1 πόλο Ανδρών», δήλωσε στο «Ράδιο Αλήθεια», ο πρόεδρος του Ομίλου, Άγγελος Μελέκος.

Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για μια σημαντική συνεργασία, που ανακουφίζει σε μεγάλο βαθμό το σοβαρό πρόβλημα των μετακινήσεων, ενώ φανερώνει ότι η διοίκηση του Ομίλου αρχίζει να προσπαθεί ουσιαστικά στο κομμάτι των χορηγιών, με την αρχή να έχει γίνει πριν από 2,5 μήνες, όταν το Ίδρυμα Κων/νου Τσαπάλα ανέλαβε επίσης υποστηρικτής της ανδρικής ομάδας και η συνέχεια γίνεται τώρα με τη συνεργασία με την Astra Airlines, μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο κομμάτι των αεροπορικών μεταφορών και στο νησί μας.