Λίγο πριν το σφύριγμα

Δευ, 04/08/2014 - 19:39

Ρίσκο και πρόκληση για την καριέρα του χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στον Ποσειδώνα Καρδαμύλων, μιλώντας στο «Ράδιο Αλήθεια», ο Παναγιώτης Δελόλμας. Ο μυτιληνιός άσος, με θητεία σε ομάδες Τρίτης και Τέταρτης Εθνικής Κατηγορίας, επεσήμανε ότι θέλει με όλες τις δυνάμεις του να βοηθήσει τον Ποσειδώνα να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει στην Πρώτη τοπική κατηγορία. 

Σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Νενήτων αρχίζει την προετοιμασία του ο Κανάρης υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας Χριστόφορου Τσατσαρώνη. Έναρξη προετοιμασίας σήμερα και για τον Πύργο. Στο στάδιο Λω ξεκινάει η προετοιμασία υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Γιώργου Κακούσιου.

Σήμερα αρχίζει την προετοιμασία της και η Ένωση Συκιάδας/Λαγκάδας στο γήπεδο της Σέντας.

Τον 17χρονο ποδοσφαιριστή Γιάννη Μπαστιάνο που αγωνίζονταν στον Όμηρο Καλλιμασιάς απέκτησε ο ΠΑΟ Καρυών.  

Στη Μικρασιατική θα συνεχίσει την καριέρα του ο 28χρονος τερματοφύλακας Νίκος Χαβιάρας, που έπαιζε στον Ηρακλή Θυμιανών.

Την προσεχή Τετάρτη στα Θυμιανά  θα γίνει η η έναρξη της προετοιμασίας για τον τοπικό Ηρακλή.

Στη Δάφνη, τα τυπικά απομένουν για να κλείσει η μετακίνηση του 22χρονου Νίκου Καντήλωρου που αγωνιζόταν στη Φάρκαινα.

Δύο τερματοφύλακες θα εντάξει στο δυναμικό του ο Βαρβασιακός. Είναι ο 21 έτους Χρήστος Πιστολής, ο οποίος ήταν στον Άτλαντα Νεοχωρίου, και ο 24χρονος Νίκος Καζάκος που έπαιζε στις Καρυές.

Επιστρέφει στο δυναμικό του Κλασικού ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Στέλιος Πλεζάι, ο οποίος ήταν δανεικός στον Βαρβασιακό. Ακόμη αποκτήθηκε ο 22χρονος Βασίλης Κοττατής από τον Πύργο.