Χίος, Κυριακή 31 Μαΐου

Με διάρκεια και σοβαρότητα ο Νηρέας πέτυχε την 1η νίκη του

ΜΕ 3-0 ΣΕΤ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΤΡΩΝ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 29/10/2018 - 07:58
Η ομάδα του Νηρέα Καρδαμύλων στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ Γυναικών 2018-2019

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Νηρέας Καρδαμύλων έφτασε στην πρώτη του επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ Γυναικών.

Η χιώτικη ομάδα νίκησε με 3-0 σετ το απόγευμα της Κυριακής 28/10/18 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Χίου τον Απόλλωνα Πατρών, βγάζοντας διάρκεια σε όλα τα σετ της αναμέτρησης.

Ο Νηρέας έπαιξε πολύ καλά στην άμυνα και στην υποδοχή, ενώ έδειξε καλή τακτική στα σερβίς, απέναντι στην ομάδα από την αχαϊκή πρωτεύουσα που ήρθε στη Χίο με σημαντικές ελλείψεις βασικών παικτριών της, κυρίως στερήθηκε τις υπηρεσίες μιας διαγώνιας και μιας ακραίας.

Σημαντική απουσία είχε και ο Νηρέας, αφού δεν αγωνίστηκε η έμπειρη παίκτρια Ιουλία Χανδρή, η οποία δίνει εξετάσεις στη Σχολή Εισαγγελέων στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα ο προπονητής του Νηρέα, Φραγκούλης Κυλαδίτης, αφιέρωσε την πρώτη νίκη της ομάδας του στην Ιουλία Χανδρή. 

Τα σετ του αγώνα: 25-16, 25-20, 25-16.

Η ομάδα του Νηρέα: Τσότα, Μοσχούρη, Μπινιάκου, Λιόλιου, Μαραθοκαμπίτου, Σουλτάνη. Μπλάνη, Μυλωνά, Βασιλάκη, Ντιμπουρλιάγκα, Σαρρή, Κουσκουσάκη. 

Στα άλλα ματς της Α2 (Νότιος Όμιλος):

Απολλώνιος Κερατσινίου-Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας 1-3 σετ (25-22, 14-25, 22-25, 15-25)

Μεσσηνιακός Γ.Σ.-Γ.Σ. Πετρούπολης 3-1 (25-21, 20-25, 25-17, 25-22)

Γ.Σ. Αστέρας Αγ. Δημητρίου-ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου 0-3 (17-25, 23-25, 12-25)

Ένωση Βύρωνα-Ποσειδών Λουτρακίου 3-0 (25-22, 25-17, 25-16)

Α.Ε. Αγ. Παρασκευής-Απόλλων Καλαμάτας 0-3 (17-25, 13-25, 15-25).

Φάση από το νικηφόρο παιχνίδι του Νηρέα επί του Απόλλωνα Πάτρας
Τα κορίτσια του Νηρέα Καρδαμύλων πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα

Σχετικά Άρθρα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Δευ, 25/05/2020 - 08:03
Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου ανοίγουν οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους αθλούμενους πολίτες

Από σήμερα Δευτέρα 25-5-20 οι αθλούμενοι πολίτες θα μπορούν να ξανακάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες είναι η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων  για τους αθλούμενους πολίτες αλλά και τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν βάσει του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που έχει εκπονήσει η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπής της ΓΓΑ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, επεσήμανε:

«Το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων συνεχίζεται. Μετά από τους αθλητές των εθνικών ομάδων και τους αθλητές των σωματείων έρχεται η σειρά των αθλούμενων πολιτών που θα μπορούν να κάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων. Με νέους κανόνες και νέες συνήθειες. Με καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης για να τηρούνται οι αποστάσεις και ενδεχομένως με περιορισμούς στον χρόνο χρήσης ή με τηλεφωνική επικοινωνία και ραντεβού. Σκοπός αυτής της σταδιακής μετάβασης στις νέες συνθήκες είναι να ξαναρχίσουν σιγά-σιγά οι πολίτες να αθλούνται και στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις με ασφάλεια και εμπιστοσύνη».

Το δελτίο καταγραφής αθλουμένου υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο στην ακόλουθη διεύθυνση:https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf,  όπως επίσης και οι σχετικές οδηγίες προς αθλούμενους πολίτες για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports ) στην ενότητα «Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους».

Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου ανοίγουν οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους αθλούμενους πολίτες