Χίος, Πέμπτη 4 Ιουνίου

Μέχρι την Μ. Τετάρτη σε κανονική λειτουργία το Κολυμβητήριο

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 10/04/2017 - 16:21

Παρελήφθη και τοποθετείται σήμερα ο νέος μετασχηματιστής στο “Ιωνικό” προκειμένου όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση να γίνει ο έλεγχος από τη ΔΕΗ και να επανέλθει σε κανονική λειτουργία το κολυμβητήριο

Σύμφωνα με το Νίκο Λαμπρινούδη, πρόεδρο του Κολυμβητηρίου, το κόστος της όλης εγκατάστασης - συμπεριλαμβανομένων τροποποιήσεων που πρέπει να γίνουν στο υφιστάμενο σύστημα- θα ανέλθει στα 11.000 ευρώ, ενώ ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης προς χρήση του “Ιωνικού” είναι η Μεγάλη Τετάρτη.

Όπως είπε ο μετασχηματιστής που χάλασε και έμεινε χωρίς ρεύμα το κολυμβητήριο “είχε φάει τα ψωμιά του”, όντας κατασκευασμένος πριν από 32 χρόνια και δεν υπήρχε δυνατότητα συντήρησης, ενώ ο νέος που τοποθετείται έχει επιπλέον συστήματα ασφαλείας που προστατεύουν την εγκατάσταση και θα υπάρχει δυνατότητα έγκαιρου εντοπισμού της όποιας δυσλειτουργίας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Δευ, 25/05/2020 - 08:03
Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου ανοίγουν οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους αθλούμενους πολίτες

Από σήμερα Δευτέρα 25-5-20 οι αθλούμενοι πολίτες θα μπορούν να ξανακάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες είναι η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων  για τους αθλούμενους πολίτες αλλά και τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν βάσει του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που έχει εκπονήσει η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπής της ΓΓΑ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, επεσήμανε:

«Το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων συνεχίζεται. Μετά από τους αθλητές των εθνικών ομάδων και τους αθλητές των σωματείων έρχεται η σειρά των αθλούμενων πολιτών που θα μπορούν να κάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων. Με νέους κανόνες και νέες συνήθειες. Με καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης για να τηρούνται οι αποστάσεις και ενδεχομένως με περιορισμούς στον χρόνο χρήσης ή με τηλεφωνική επικοινωνία και ραντεβού. Σκοπός αυτής της σταδιακής μετάβασης στις νέες συνθήκες είναι να ξαναρχίσουν σιγά-σιγά οι πολίτες να αθλούνται και στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις με ασφάλεια και εμπιστοσύνη».

Το δελτίο καταγραφής αθλουμένου υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο στην ακόλουθη διεύθυνση:https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf,  όπως επίσης και οι σχετικές οδηγίες προς αθλούμενους πολίτες για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports ) στην ενότητα «Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους».

Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου ανοίγουν οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους αθλούμενους πολίτες