Μιχάλης Χατζηδάκης: «Φεύγω σαν φίλος, προσδοκώντας τα καλύτερα για την ομάδα»

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ
Τρί, 06/11/2018 - 21:35
Παρελθόν από τη Θύελλα ο Μιχάλης Χατζηδάκης

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Θύελλας Χαλκειούς υπέβαλε το βράδυ της Δευτέρας 5/11/18 ο Μιχάλης Χατζηδάκης, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Η παραίτηση, που έγινε δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας της Α’ Κατηγορίας, έγινε δύο ημέρες μετά την ήττα με 4-1 από τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων, ενώ είχε προηγηθεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου η σπουδαία πρόκριση με 2-1 επί της Δάφνης, εκτός έδρας, για το θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣ Χίου.

Ο Μιχάλης Χατζηδάκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Θύελλας το 2015 και επί ημερών του η ομάδα ανέβηκε από τη Β’ στην Α’ Κατηγορία. Η διοίκηση του συλλόγου σε ανακοίνωσή της τον ευχαριστεί για τη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύελλας: «Ο προπονητής του Α.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΛΚΕΙΟΥ Μιχάλης Χατζηδάκης ανακοίνωσε στο Δ.Σ. την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, για προσωπικούς λόγους. Το Δ.Σ. της ΘΥΕΛΛΑΣ σεβόμενο την απόφαση του προπονητή έκανε δεκτή την παραίτησή του, γυρίζει σελίδα και περνάει στη μετά-Χατζηδάκη εποχή.

Ο Μιχάλης ήρθε στη ΘΥΕΛΛΑ το Νοέμβριο του 2015, πρόσφερε στην ομάδα για τρία συναπτά έτη και συνέβαλε τα μέγιστα:

• Στην άνοδο της ομάδας το 2015-16 στην Α’ Κατηγορία.

• Στην καθιέρωσή της στην Α’ Κατηγορία και το πλασάρισμά της στην 8η θέση το 2016-17.

• Στην 3η θέση το 2017-18 και τον αποκλεισμό στις… λεπτομέρειες στα ημιτελικά του κυπέλλου.

• Τη φετινή σεζόν αφήνει την ομάδα στην 4η θέση και στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Μιχάλη σε ευχαριστούμε, σου ευχόμαστε υγεία, οικογενειακή ευτυχία και καλή ποδοσφαιρική συνέχεια. Έκλεισες έναν κύκλο στη ΘΥΕΛΛΑ, αλλά κανείς μας δεν αποκλείει ότι κάποτε θα ξανανοίξει ένας καινούργιος!»

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Χατζηδάκης σε γραπτή του δήλωση ευχαριστεί τη Θύελλα Χαλκειού και τους ποδοσφαιριστές της για τη συνεργασία που υπήρξε. Αναφέρει χαρακτηριστικά ο, τέως πλέον, προπονητής της ομάδας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να πω, για να εκφράσω αυτό που αισθάνομαι για τον πρόεδρο Στέλιο Βασιλάκη, τον γενικό αρχηγό Μιχάλη Μονιό και το Δ.Σ. του Α.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΛΚΕΙΟΥΣ.

Δουλέψαμε και πετύχαμε πολλά μαζί τα τελευταία 3 χρόνια. Είχα την τιμή να αναλάβω την προπονητική καθοδήγηση της ομάδας το 2015 και να συνδέσω το όνομά μου με την άνοδο αυτής στην Α’ Κατηγορία και την καθιέρωσή της σε υψηλό επίπεδο στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. Εύχομαι από καρδιάς οι προσδοκίες που έχουν γεννηθεί να υλοποιηθούν τη φετινή χρονιά. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα τα τελευταία 3 χρόνια και να ζητήσω συγνώμη αν κάποιους αδίκησα ή στενοχώρησα με τις επιλογές μου.

Επίσης θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ στον άμεσο συνεργάτη μου, Λάμπρο Αποστολή, και να τον ευχαριστήσω δημόσια για τα όσα προσέφερε στην ομάδα και σε εμένα προσωπικά.

Φεύγω σαν φίλος προσδοκώντας τα καλύτερα για το σωματείο, στο οποίο προσέφερα όσα μπορούσα αλλά κυρίως πήρα τα μέγιστα...».

Σχετικά Άρθρα