Ο Αγώνας του ΒΑΟΛ σε απ’ ευθείας μετάδοση από την Αλήθεια TV, στο web tv του alithia.gr και στο facebook της Αλήθειας

Σάβ, 17/10/2020 - 07:46

Την Κυριακή 18/10/20, στις 4 μ.μ. ξεκινά για τον ΒΑΟΛ Χίου το 4ο συνεχόμενο ταξίδι του στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία μπάσκετ Ανδρών.

Η ομάδα του Παντελή Βούλικα θα υποδεχθεί τον ιδιαίτερα ενισχυμένο και φιλόδοξο ΜΙΛΩΝΑ σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση. Στόχος του Βούρειου η επανάληψη της περσινής επιτυχίας απέναντι στην ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης, αλλά και να ξεκινήσει με το δεξί το νέο πρωτάθλημα στην έδρα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ΒΑΟΛ και ΜΙΛΩΝ είναι οι μοναδικές ομάδες που έμειναν στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής μετά τις... ανακατατάξεις του… κορωνοϊού και πέρυσι αναμετρήθηκαν μόνο μία φορά στη Χίο με τον ΒΑΟΛ να επικρατεί σε ένα δραματικό παιχνίδι με σκορ 67-62.

Λόγω της πανδημίας όλοι αγώνες τοπικών και εθνικών κατηγοριών θα διεξαχθούν χωρίς θεατές, κατ' εφαρμογή των πρωτοκόλλων για την covid-19.

Όμως οι φίλοι του αθλήματος και της ομάδας των Λιβαδίων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια του ΒΑΟΛ σε απ’ ευθείας μετάδοση από την Αλήθεια TV, στο web tv του alithia.gr και στο facebook της Αλήθειας, σε περιγραφή του Στέφανου Πικούνη. Μην το χάσετε!

 

Σχετικά Άρθρα