Χίος, Τετάρτη 8 Ιουλίου

Ο Γιώργος Μαμούνας (του Αντωνίου) νέος Πρόεδρος στη Δάφνη Δαφνώνα

Πέμ, 17/05/2018 - 17:29
Η Δάφνη Δαφνώνα που προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Χίου 2018

Αλλαγή σκυτάλης στον προεδρικό θώκο της Δάφνης Δαφνώνα, καθώς μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στο σύλλογο της Α’ Κατηγορίας, νέος πρόεδρος ανέλαβε ο επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας Γιώργος Μαμούνας (του Αντωνίου) ο οποίος διαδέχεται τον Παράσχο Πολιτάκη.
Ο Γιώργος Μαμούνας καλείται να συνεχίσει το δρόμο που είχαν χαράξει κατά το παρελθόν δύο τέως πρόεδροι της ομάδας, ο πατέρας του Αντώνης και ο θείος του Νίκος, οι οποίοι και είχαν οδηγήσει τη Δάφνη σε μεγάλες επιτυχίες.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Δάφνης:
Πρόεδρος: Γιώργος Μαμούνας (του Αντωνίου).

Α’ Αντιπρόεδρος: Γιώργος Μαμούνας (του Εμμανουήλ)

Β’ Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Παπαγιάννης

Γενικός Αρχηγός: Αργυρης Κάμπουρας

Γραμματέας: Γιώργος Σγουράκης

Ταμίας: Παράσχος Πολιτάκης

Έφορος Υλικού: Αντώνης Πολιτάκης

Μέλος: Παντελής Μισιριώτης

Αναπληρωματικά μέλη: Παντελής Λαμπρινούδης

Γιάννης Πνευματικούδης

Χριστόφορος Σαλαγάρας

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 17/06/2020 - 15:15

Με το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ, που θα διανεμηθεί απευθείας στα σωματεία, ενισχύει η κυβέρνηση τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αυξημένες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ανάγκες του.

Την ανακοίνωση έκαναν ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά από το 2008 που η Πολιτεία επιχορηγεί απευθείας τα σωματεία.

Όπως διευκρίνισαν τα δύο κυβερνητικά στελέχη, το ποσό θα διανεμηθεί με διαφανή κριτήρια στα σωματεία τα οποία προχωρούν στην προεγγραφή τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων ή έχουν κάνει αίτηση για να λάβουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση.

«Πρόκειται για μια απτή απόδειξη της σημασίας που αποδίδει η Κυβέρνηση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ο οποίος αποτελεί πυρήνα ομαδικής κοινωνικής δράσης, κύτταρο εθελοντισμού, αλλά και φυτώριο του επαγγελματικού αθλητισμού», επισήμανε -μεταξύ άλλων- ο κ. Σταϊκούρας.

«Επιπλέον, είναι ακόμα μία απόδειξη ότι συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε τις κατάλληλες πολιτικές, ώστε να περιορίσουμε τις επιπτώσεις του κορονοϊού στην κοινωνία και στην οικονομία και να ξαναπιάσουμε το νήμα από το σημείο που το είχαμε αφήσει προ κρίσεως, το συντομότερο δυνατό», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο κ. Αυγενάκης επανέλαβε ότι η Ελλάδα διεκδικεί πόρους για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Είναι γεγονός ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός αποτελεί βασικό πυλώνα κοινωνικής δραστηριότητας. Στηρίζεται και θα συνεχίσουμε την πολιτική ανάπτυξής του. Είναι στις προτεραιότητες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και της κυβέρνησης μας», είπε. 

 

Αναδημοσίευση από naftemporiki.gr