Ο Κώστας Γκιουβέτσης στο καμπ του Ν.Ο. Χίου

Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 14/08/2023 - 17:28
Ο Κώστας Γκιουβέτσης στο καμπ του Ν.Ο. Χίου

Ιδιαίτερο το πρωί της Δευτέρας 14 Αυγούστου 2023, για τους μικρούς αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χίου, που είχαν την τιμή και τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά έναν από τους 3 χιώτες δευτεραθλητές Κόσμου με την Εθνική Ανδρική Ομάδα Υδατοσφαίρισης, τον Κώστα Γκιουβέτση. Ο Κώστας, μαζί με τους Γιάννη Φουντούλη και Νίκο Γκίλλα, αγωνίστηκαν με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο. Και οι 3 προέρχονται από τις ακαδημίες του Ν.Ο. Χίου.

Οι «μικροί» του ΝΟΧ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Κ. Γκιουβέτση και να τον ρωτήσουν για την υδατοσφαίριση αλλά και τη διαδρομή που είχε έως σήμερα, στο υψηλό επίπεδο που αγωνίζεται.

Κατά την ομιλία του στα παιδιά ο χιώτης πολίστας τόνισε ότι κι εκείνος πριν λίγα χρόνια ήταν στις ακαδημίες του ΝΟΧ και με τη συστηματική προπόνηση κατάφερε να φτάσει στο υψηλό επίπεδο της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης. Επίσης ευχαρίστησε το Ν.Ο. Χίου γιατί όπως ανέφερε χαρακτηριστικά εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι ο Όμιλος του δίδαξε και το ήθος που πρέπει να έχει ένας αθλητής που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

Ο Κώστας Γκιουβέτσης στο καμπ του Ν.Ο. Χίου

Σχετικά Άρθρα