Ο ΝΟΧ/Astra Airlines παραμένει στην Α1 του πόλο

ΝΙΚΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ 6-4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ Α2
Κυρ, 05/05/2019 - 23:32
Νίκη του ΝΟΧ/Astra Airlines επί των Χανίων με 9-8

Πολύ σκληρός για να... πέσει κατηγορία αποδείχθηκε ο ΝΟΧ/Astra Airlines. Η χιώτικη ομάδα, την περασμένη Παρασκευή 3/5/19 πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της έχασε στο Ιωνικό Κολυμβητήριο από τον Γ.Σ. Περιστερίου με 8-5, απογοητεύοντας και τους χιώτες φιλάθλους που βρέθηκαν στην πισίνα να την υποστηρίξουν. Όμως φαίνεται ότι αυτή η ήττα τής έκανε... καλό, όπως ήλπιζε και ο προπονητής της Γιώργος Ντόσκας, κι έτσι χθες (5/5/19) στο δεύτερο παιχνίδι της πρώτης φάσης των πλέι άουτ, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Περιστερίου, σημείωσε την πολυπόθητη νίκη, με 6-4, που την κρατά για 35η συνεχή χρονιά στην Α1 πόλο των Ανδρών, στέλνοντας τον αντίπαλό της στην Α2.

Ο ΝΟΧ/Astra Airlines μπήκε δυνατά στο παιχνίδι της Κυριακής, προηγήθηκε με 3-1 στην πρώτη περίοδο, 5-1 στο ημίχρονο και 6-1 στις αρχές της τρίτης περιόδου, με το Περιστέρι να μην καταφέρνει να κάνει την ανατροπή, όπως είχε κάνει πριν δύο μέρες στη Χίο, και απλά να μειώνει στο 6-4.

Τα 8λεπτα: 1-3, 0-2, 2-1, 1-0.

Γ.Σ. Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ., Γκαρντιγιάν, Σπούνερ, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας, Κλήμος 2, Φωκάς 1, Τσαγκάρης, Δαλμάρας, Τσιφτής.

ΝΟΧ/Astra Airlines (Γιώργος Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ., Ρουστάμοφ 1, Τζελάτης 2, Παππάς Κ. 2, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου, Μόκκας, Γκίλλας, Γαβαλάς Σπ., Ρούντα, Ντούλος 1, Καρακούρος Ι., Κόλλιας, Καρακούρος Κ.

Σύμφωνα με την προκήρυξη της Α1 πόλο θα υπάρξει ακόμη ένα παιχνίδι, ανάμεσα στο Π. Φάληρο, που την περασμένη Παρασκευή για τα πλέι άουτ νίκησε τον ουραγό Όμιλο Φίλων Θαλάσσης/ΝΕΟΤΕΧ με 14-4, φτάνοντας έτσι τις τρεις νίκες με τη συγκεκριμένη ομάδα που υποβιβάζεται στην Α2, και τον ΝΟΧ/Astra Airlines, για το ποια ομάδα θα καταλάβει την 9η και τη 10η θέση. Το παιχνίδι αυτό θα γίνει στις 13 Μαΐου στην έδρα του Π. Φαλήρου.

Σχετικά Άρθρα