Χίος, Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

Ο ΝΟΧ/Astra Airlines παραμένει στην Α1 του πόλο

ΝΙΚΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ 6-4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ Α2
Κυρ, 05/05/2019 - 23:32
Νίκη του ΝΟΧ/Astra Airlines επί των Χανίων με 9-8

Πολύ σκληρός για να... πέσει κατηγορία αποδείχθηκε ο ΝΟΧ/Astra Airlines. Η χιώτικη ομάδα, την περασμένη Παρασκευή 3/5/19 πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της έχασε στο Ιωνικό Κολυμβητήριο από τον Γ.Σ. Περιστερίου με 8-5, απογοητεύοντας και τους χιώτες φιλάθλους που βρέθηκαν στην πισίνα να την υποστηρίξουν. Όμως φαίνεται ότι αυτή η ήττα τής έκανε... καλό, όπως ήλπιζε και ο προπονητής της Γιώργος Ντόσκας, κι έτσι χθες (5/5/19) στο δεύτερο παιχνίδι της πρώτης φάσης των πλέι άουτ, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Περιστερίου, σημείωσε την πολυπόθητη νίκη, με 6-4, που την κρατά για 35η συνεχή χρονιά στην Α1 πόλο των Ανδρών, στέλνοντας τον αντίπαλό της στην Α2.

Ο ΝΟΧ/Astra Airlines μπήκε δυνατά στο παιχνίδι της Κυριακής, προηγήθηκε με 3-1 στην πρώτη περίοδο, 5-1 στο ημίχρονο και 6-1 στις αρχές της τρίτης περιόδου, με το Περιστέρι να μην καταφέρνει να κάνει την ανατροπή, όπως είχε κάνει πριν δύο μέρες στη Χίο, και απλά να μειώνει στο 6-4.

Τα 8λεπτα: 1-3, 0-2, 2-1, 1-0.

Γ.Σ. Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ., Γκαρντιγιάν, Σπούνερ, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας, Κλήμος 2, Φωκάς 1, Τσαγκάρης, Δαλμάρας, Τσιφτής.

ΝΟΧ/Astra Airlines (Γιώργος Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ., Ρουστάμοφ 1, Τζελάτης 2, Παππάς Κ. 2, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου, Μόκκας, Γκίλλας, Γαβαλάς Σπ., Ρούντα, Ντούλος 1, Καρακούρος Ι., Κόλλιας, Καρακούρος Κ.

Σύμφωνα με την προκήρυξη της Α1 πόλο θα υπάρξει ακόμη ένα παιχνίδι, ανάμεσα στο Π. Φάληρο, που την περασμένη Παρασκευή για τα πλέι άουτ νίκησε τον ουραγό Όμιλο Φίλων Θαλάσσης/ΝΕΟΤΕΧ με 14-4, φτάνοντας έτσι τις τρεις νίκες με τη συγκεκριμένη ομάδα που υποβιβάζεται στην Α2, και τον ΝΟΧ/Astra Airlines, για το ποια ομάδα θα καταλάβει την 9η και τη 10η θέση. Το παιχνίδι αυτό θα γίνει στις 13 Μαΐου στην έδρα του Π. Φαλήρου.

Σχετικά Άρθρα

ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 7 & 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Πέμ, 05/12/2019 - 10:29
Στο "Κύπελλο Χιόνων 2019" ο Ναυτικός Όμιλος Καρδαμύλων

Ο Ναυτικός Όμιλος Καρδαμύλων Χίου θα συμμετέχει στους διασυλλογικούς αγώνες ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου Optimist που διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς την 7η και 8η Δεκεμβρίου 2019 με την επωνυμία "Κύπελλο Χιόνων 2019".

Τα έσοδα από το σύνολο των παραβόλων συμμετοχής θα δοθούν στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων «Καλός Ποιμήν», η οποία αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου υπό την εποπτεία του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ λειτουργεί στην έδρα του Εφετείου Πειραιά. Σκοπός του ιδρύματος είναι η παροχή στέγασης, πρόληψης και φροντίδας, με γνώμονα τη φυσιολογική ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των ανηλίκων που φιλοξενεί.

Η 24ωρη Στέγη Φιλοξενίας Ανηλίκων «Ο Καλός Ποιμήν» υποδέχεται παιδιά που τελούν κάτω από δυσμενείς κοινωνικοοικονομικές συνθήκες ή και ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον, ύστερα από σχετική εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων ή αίτηση των γονέων τους ή κατόπιν δικαστικής απόφασης, χωρίς αυστηρό νομικό πλαίσιο καθορισμού ηλικίας των εισερχομένων ανηλίκων ηλικίας 4 έως 21 ετών.

Το Δ.Σ. του ΝΟΚ ευχαριστεί θερμά τη ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries - Hellenic Seaways που παρέχουν έκπτωση 40% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη συμμετοχή της αποστολής του στον διασυλλογικό αγώνα και εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές του.