Χίος, Κυριακή 21 Οκτωβρίου

Ο ΣΕΓΑΣ τίμησε τον Πέτρο Φλάμο

Δευ, 12/02/2018 - 10:49
Ο ΣΕΓΑΣ τίμησε τον Πέτρο Φλάμο

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή βραβεύσεων του ΣΕΓΑΣ, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Η βράβευση αφορούσε αθλητές και προπονητές που ξεχώρισαν σε διεθνές επίπεδο και ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και προσωπικότητες που βοήθησαν στην προώθηση του στίβου τη χρονιά που πέρασε.

Η Χίος ήταν παρούσα στην εκδήλωση αυτή, αφού ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν για την πολυετή προσφορά του στον Στίβο, ο επί σειρά ετών -30 στον αριθμό- Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ - ΣΑΜΟΥ Πέτρος Φλάμος.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους άνθρωποι του αθλητισμού και της πολιτικής σκηνής, αθλητές και φίλαθλοι του στίβου.

Η Ομοσπονδία τίμησε ακόμη την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και τον χιώτη Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και δεσμεύθηκαν πως θα είναι αρωγοί της ομοσπονδίας και στα χρόνια που έρχονται.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 21/10/2018 - 06:37

Τη 2η ήττα του, και μάλιστα στο Ιωνικό Κολυμβητήριο, σημείωσε ο ΝΟΧ/Astra Airlines, το απόγευμα του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου, αυτή τη φορά από τον Υδραϊκό, με 14-7.

Η χιώτικη ομάδα φάνηκε αδύναμη να αντιδράσει στον πολύ καλύτερο αντίπαλό της που δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, που παρακολούθησαν ελάχιστοι χιώτες φίλαθλοι.

Τα 8λεπτα: 1-4, 2-3, 2-3, 2-4. Για το ΝΟΧ/Astra Airlines σκόραραν: 3 γκολ Σπ. Γαβαλάς, και από 1 Στ. Μιμίδης, Κανδιόγλου, Μπλάζεβιτς, Ντούλος, ενώ από τον Υδραϊκό πρώτος σκόρερ ο αμερικανός Ίρβινγκ με 4 τέρματα, 3 σημείωσε ο Πρέκας, 2 ο Μπλάνης και ο Στελλάτος και από 1 Καζάζης, Καλαργυρός και Τσαχιλίδης.