Ο σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη Καπού επισκίασε την νίκη των Τρικάλων στη Βέροια!

Κυρ, 07/01/2018 - 09:28
Σοβαρός τραυματισμός Καπού στο παιχνίδι των Τρικάλωνμε τη Βέροια

Η ατυχία χτύπησε τον Δημήτρη Καπό. Ο χιώτης επιθετικός των Τρικάλων τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι της ομάδας του στη Βέροια, όπου επιβλήθηκε με 1-0 επί της ομώνυμης ομάδας για τη Football League.

Ο Καπός αποχώρησε από το παιχνίδι μόλις στο 12ο λεπτό με τις πρώτες ενδείξεις να φανερώνουν ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστών, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει τουλάχιστον εκτός δράσης για 4 με 5 μήνες, δηλαδή θα χάσει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος!

Τη Δευτέρα 8/1/18 ο παίκτης των Τρικάλων θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Στο ίδιο παιχνίδι τα Τρίκαλα είχαν άλλη μια απώλεια, αφού τραυματίστηκε και ο Βασίλης Γκόλιας για τον οποίο υπάρχουν φόβοι πως έπαθε ρήξη έσω πλαγίου χιαστού.

«Φίλε μου. Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς, εύχομαι ό,τι καλύτερο και γρήγορα πίσω», έγραψε στη σελίδα του Δημήτρη Καπού στο fabebook ο έτερος χιώτης επιθετικός Γιάννης Μπαστιάνος, ο οποίος το Σάββατο αγωνίστηκε βασικός στην 11άδα της Βέροιας, αντίπαλος του Δημήτρη Καπού, για τα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε στην αναμέτρηση μέχρι να τραυματιστεί!

Σχετικά Άρθρα