Χίος, Κυριακή 24 Φεβρουαρίου

Ο Στέφανος Παπαθεοδώρου νέος προπονητής στη Θύελλα Χαλκειούς

Τρί, 06/11/2018 - 23:05

Με τον Στέφανο Παπαθεοδώρου, όπως αναμενόταν, στον πάγκο της θα πορευθεί στη μετά Μιχάλη Χατζηδάκη εποχή, η Θύελλα Χαλκειούς.

Η διοίκηση της ομάδας της Α’ Κατηγορίας ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης 6/11/18, ότι ο έμπειρος προπονητής αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία, στη θέση του Μιχάλη Χατζηδάκη, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του το βράδυ της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύελλας:

«O A.O. ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΛΚΕΙΟΥ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον καταξιωμένο τεχνικό Στέφανο Παπαθεοδώρου. Νιώθουμε ευτυχείς για την επαναδραστηριοποίηση του προπονητή που έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες χιώτικων ομάδων. Πιστεύουμε στις ικανότητές του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του!».

Το πρωί της Τρίτης, ο πρόεδρος της Θύελλας, Στέλιος Βασιλάκης, είχε συνάντηση με τον Στέφανο Παπαθεοδώρου και του πρότεινε να αναλάβει την ομάδα, κάτι στο οποίο απάντησε θετικά λίγο μετά το μεσημέρι, ο διακεκριμένος προπονητής που είχε στο παρελθόν επιτυχημένη παρουσία σε αρκετές ομάδες του νησιού μας.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 21/02/2019 - 11:15
Ο Θεόδωρος Ελευθεριάδης, προπονητής της Εθνικής Παίδων στο ποδόσφαιρο

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Παίδων στο ποδόσφαιρο, Θεόδωρος Ελευθεριάδης κάλεσε για προπόνηση προεπιλογής της Εθνικής Ομάδας Παίδων στην Αθήνα, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, 3 χιώτες ποδοσφαιριστές, μέλη της Μεικτής Χίου των Παίδων. Πρόκειται για τον Αλκέτ Σελάμι του Ηρακλή, τον Φώτη Δόλωμα της ΠΑΧ και τον Γιάννη Μεργέ του Κλασικού.

Η προπόνηση θα γίνει στη 1.30 το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης στο γήπεδο του Αγίου Κοσμά.

Ο κ. Ελευθεριάδης είχε  βρεθεί στη Σύρο τον περασμένο Ιανουάριο, όπου έγινε η πρώτη φάση των αγώνων του ομίλου των νησιών του Αιγαίου, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, μαζί με τους επίσης ομοσπονδιακούς τεχνικούς Νίκο Κεχαγιά (Εθνικής Νέων) και Αντώνη Νικοπολίδη (Εθνικής Ελπίδων).