![](https://www.alithia.gr/sites/default/files/styles/arthra825/public/diafora/podosfairiki_mpala_2022.jpg)
Με την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Α και Β κατηγοριών.
Το Σάββατο στις 3.00 μ.μ. ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο και στις 3.30 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο της Χίου η Θύελλα θα παίξει με τον Βροντάδο. Την Κυριακή με ώρα έναρξης τις 3.00 μ.μ. στον Δαφνώνα η Δάφνη θα υποδεχτεί τον Πύργο, στα Καρδάμυλα ο Ποσειδώνας θα παίξει με τον Κανάρη και τέλος στον Βροντάδο ο Λαίλαπας θα παίξει με την Μικρασιατική.
Για την Β κατηγορία θα παίξουν:
Το Σάββατο στις 6.00 μ.μ. στον Βροντάδο Λέων-Φάρκαινα. Την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο στις 1.00 π.μ. Πανοινούσιος-Ένωση Λαγκάδας Συκιάδας και στις 12.00 μ. στο δημοτικό στάδιο της Χίου το ντέρμπι των πρωτοπόρων Βαρβασιακού και Ομήρου. Τέλος στις 12.00 μ. στα Θυμιανά ο Άτλας θα παίξει με την Καλαμωτή. Ο Ολυμπιακός Χίου/Κλασικό είχε ρεπό.