Χίος, Τετάρτη 15 Ιουλίου

Οι αντίπαλοι της ΠΕΚΕΒ στη Β’ Εθνική πόλο Ανδρών

Παρ, 23/11/2018 - 19:42
Ο Ν.Ο. Χίου/AstraAirlines θα πάρει μέρος στο τουρνουά του ΣΕΔΥ

Συνολικά 20 ομάδες από όλη την Ελλάδα θα πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας πόλο Ανδρών, στο οποίο συμμετέχει και η ΠΕΚΕ Βροντάδου.

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει τον προσεχή Μάρτιο και ο στόχος της ομάδας του Γιώργου Μπελέγρη είναι να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο με στόχο, αρχικά την παραμονή και στη συνέχεια τη διεκδίκηση μιας από τις τέσσερεις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Α2 Ανδρών.

Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος είναι: Ιωνικός Νικαίας, Ν.Ο. Καλαμακίου, ΑΕΚ, Ρόη Αμαρουσίου, Νηρέας Χαλανδρίου, Τρίαινα Βούλας, Ν.Ο. Χαλκίδας, Ν.Ο. Αγίου Νικολάου, ΠΕΚΕ Βροντάδου, Ν.Ο. Σύρου, Ν.Ε. Πατρών, Νηρέας Πατρών, Ν.Ο. Καλαμάτας, Επειός Ήλιδας, Ν.Ο. Ιτέας, ΧΑΝΘ, Οξυγόνο Θεσσαλονίκης, Ν.Ο. Κέρκυρας, ΟΕΑ και ΝΑ Βόλου, Ν.Ε. Λάρισας.

Αρχές Ιανουαρίου θα γίνει η κλήρωση για τον καθορισμό των ομίλων και το πρόγραμμα των αγώνων. Αναλυτικά οι ημερομηνίες: Α’ φάση-1ος γύρος: 8-10/3/2019, α’ φάση-2ος γύρος: 5-7/4/2019, β’ φάση (θα περάσουν οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο): 10-12/5/2019, γ’ φάση (τελικά, Final-6): 12-14/7/2019.

Από τις έξι ομάδες που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση θα προβιβαστούν οι τέσσερεις πρώτες στην Α2 Ανδρών. Η τελευταία ομάδα από κάθε όμιλο της α’ φάσης θα υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική Κατηγορία (συνολικά τέσσερεις ομάδες θα υποβιβαστούν).

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 09/07/2020 - 07:43

Σε εκδήλωση που έγινε χθες από την ΕΠΣ Χίου έγιναν οι απονομές διακρίσεων των πρωταθλητριών  των ποδοσφαιρικών κατηγοριών της.

Καλή συνέχεια σε όλους