Χίος, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου

Οι αντίπαλοι της ΠΕΚΕΒ στη Β’ Εθνική πόλο Ανδρών

Παρ, 23/11/2018 - 19:42
Ο Ν.Ο. Χίου/AstraAirlines θα πάρει μέρος στο τουρνουά του ΣΕΔΥ

Συνολικά 20 ομάδες από όλη την Ελλάδα θα πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας πόλο Ανδρών, στο οποίο συμμετέχει και η ΠΕΚΕ Βροντάδου.

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει τον προσεχή Μάρτιο και ο στόχος της ομάδας του Γιώργου Μπελέγρη είναι να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο με στόχο, αρχικά την παραμονή και στη συνέχεια τη διεκδίκηση μιας από τις τέσσερεις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην Α2 Ανδρών.

Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος είναι: Ιωνικός Νικαίας, Ν.Ο. Καλαμακίου, ΑΕΚ, Ρόη Αμαρουσίου, Νηρέας Χαλανδρίου, Τρίαινα Βούλας, Ν.Ο. Χαλκίδας, Ν.Ο. Αγίου Νικολάου, ΠΕΚΕ Βροντάδου, Ν.Ο. Σύρου, Ν.Ε. Πατρών, Νηρέας Πατρών, Ν.Ο. Καλαμάτας, Επειός Ήλιδας, Ν.Ο. Ιτέας, ΧΑΝΘ, Οξυγόνο Θεσσαλονίκης, Ν.Ο. Κέρκυρας, ΟΕΑ και ΝΑ Βόλου, Ν.Ε. Λάρισας.

Αρχές Ιανουαρίου θα γίνει η κλήρωση για τον καθορισμό των ομίλων και το πρόγραμμα των αγώνων. Αναλυτικά οι ημερομηνίες: Α’ φάση-1ος γύρος: 8-10/3/2019, α’ φάση-2ος γύρος: 5-7/4/2019, β’ φάση (θα περάσουν οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο): 10-12/5/2019, γ’ φάση (τελικά, Final-6): 12-14/7/2019.

Από τις έξι ομάδες που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση θα προβιβαστούν οι τέσσερεις πρώτες στην Α2 Ανδρών. Η τελευταία ομάδα από κάθε όμιλο της α’ φάσης θα υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική Κατηγορία (συνολικά τέσσερεις ομάδες θα υποβιβαστούν).

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 10/12/2019 - 16:26
Προετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα η ομάδα ιστιοπλοΐας του ΝΟΧ

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της αγωνιστικής ομάδας optimist για το περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, η ομάδα του Ναυτικού ομίλου Χίου πήρε μέρος σε δύο διασυλλογικές διοργανώσεις.

  • Στο Παλαιό Φάληρο στις 15 -17 Νοεμβρίου 2019 Κύπελλο Σαρικαβάζη που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου. Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν οι Κωνσταντίνος Μαρτούλας, Γιώργος Βατάκης, Σοφία Αυγουστίδη, Λυδία Ζούμα, Αντώνης Φεγγουδάκης, Στέφανος Ψαρρός, Θεανώ Αναστασίου, Γιάννης Παπάς και Σταματίνα Παπά. Την ομάδα συνόδεψε ο προπονητής Aldo Salvia και ο έφορος Ιστιοπλοΐας Γιώργος Ζούμας.
  • Στο κύπελλο Χιόνων 7- 8 Δεκεμβρίου 2019 που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς. Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν οι Γιάννης Παπάς, Σταματίνα Παπά, Αντώνης Φεγγουδάκης και Θεανώ Αναστασίου. Τους αθλητές συνόδεψε ο προπονητής Aldo Salvia. Η αποστολή έγινε σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Καρδαμύλων.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Blue Star Ferries για την έκπτωση στα εισιτήρια για τη μεταφορά των αθλητών και των σκαφών. Επίσης και το Ναυτικό Όμιλο Καρδαμύλων για την άψογη συνεργασία στην κοινή αποστολή των δύο ομίλων.

Προετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα η ομάδα ιστιοπλοΐας του ΝΟΧ