Πετάει... ο Ωρίωνας

Παρ, 24/11/2023 - 07:03

Επιστροφή από το Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Πάτρας με ένα Χάλκινο μετάλλιο και πολύ καλά πλασαρίσματα για όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, με την ομάδα του Ωρίωνα.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Στην κατηγορία των Νεανίδων αγωνίστηκαν και τα τρία κορίτσια μας, να σημειωθεί ότι μόνο η Νούρε Φαμπιόλα είναι φέτος σε αυτή ηλικιακά και κατέκτησε την 13η θέση και πρώτη θέση στην διαβάθμιση.

Οι 14χρονες Μπουλά Βασιλική και η Νούρε Άντζελα ηλικιακά βρίσκονται στην κατηγορία των Κορασίδων, αλλά η προπονήτρια Ρούλα Λαμπρινίδη θέλησε να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μεγαλύτερη κατηγορία αυτή των Νεανίδων έως 19 ετών. Τελικά την  δικαίωσαν, η Μπουλά Βασιλική κάνοντας έξι νίκες και μία ήττα αυτήν με την νικήτρια της κατηγορίας κατέκτησε επάξια το Χάλκινο μετάλλιο. Η Νούρε Άντζελα με την σειρά της με τέσσερεις πολύ δυνατές νίκες και δύο ήττες τερμάτισε στην έβδομη θέση. 

Τα δύο αγόρια ο Λουρεντζάκης Αργύρης και ο Δαλέκος Στράτος  που αγωνίστηκαν στην κατηγορία των Παμπαίδων είχαν επίσης πολύ δύσκολο έργο μιας και η κατηγορία τους είχε 45 αθλητές και μεγάλο ανταγωνισμό. Ο Αργύρης τερμάτισε στην 24η θέση και ο Στράτος στην 29η  δείχνοντας ότι υπάρχει όρεξη και μέλλον από την πλευρά τους.     

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, ένα μεγάλο Μπράβο στην Βανέσα, συγχαρητήρια στην προπονήτρια και τους γονείς τους. Καλή συνέχεια και στους επομένους αγώνες που ακολουθούν.

Σχετικά Άρθρα