Χίος, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου

Πόλο: Πρόκριση για ΝΟΧ, ΠΕΚΕΒ στους Εφήβους

Δευ, 12/02/2018 - 07:24
Η εφηβική ομάδα πόλο της ΠΕΚΕΒ

Ο Ν.Ο. Χίου και η ΠΕΚΕΒ προκρίθηκαν στη β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πόλο Εφήβων.
Στον όμιλο που έγινε στο κολυμβητήριο του Πειραιά αγωνίστηκε ο Ν.Ο. Χίου, πετυχαίνοντας μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Κέρδισε με 18-1 το Καλαμάκι, έφερε 5-5 με το Νηρέα Χαλανδρίου και έχασε με 8-7 από τον Ολυμπιακό. Η κατάταξη: 1) Ολυμπιακός 9, 2) Ν.Ο. Χίου 4, 3) Νηρέας Χαλανδρίου 4, 4) Καλαμάκι 0.
Η ΠΕΚΕΒ συμμετείχε στον όμιλο που έγινε στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, κατακτώντας την 4η θέση στον όμιλό της, σημειώνοντας μία νίκη και τέσσερεις ήττες. Νίκησε με 5-3 την Α.Ε. Κερατσινίου, ενώ έχασε με 20-4 από τον Πανιώνιο, με 9-1 από τη Βουλιαγμένη και με 8-5 από τον Ιωνικό Νικαίας. Η κατάταξη στον όμιλο: 1) Βουλιαγμένη 12, 2) Πανιώνιος 9, 3) Ιωνικός 9, 4) ΠΕΚΕΒ 3, 5) Α.Ε. Κερατσινίου 0. Οι τελευταίες ομάδες του κάθε ομίλου αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Την ομάδα της ΠΕΚΕΒ, που κατόρθωσε να προκριθεί σε επόμενη φάση μετά από 24 χρόνια, αποτελούν οι αθλητές: Κων/νος Φιστές, Βασίλης Γκοζγκόζης, Ηλίας Αρμενάκης, Παντελής Παγούδης, Ηλίας Ψωμιάς, Μιχάλης Φύκαρης, Γιάννης Νιονάκης, Δημήτρης Φράγκος, Διονύσης Βορριάς και Μάρκος Παντελίδης. Προπονητές της ομάδας είναι οι Κώστας Κων/νος και Δημήτρης Φιλιππάκης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς της βρονταδούσικης ομάδας:

Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΠΕΚΕΒ 9-1 (Βορριάς 1)

ΠΕΚΕΒ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 5-8 (Φράγκος 3, Αρμενάκης 1, Νιονάκης 1)

Α.Ε. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΠΕΚΕΒ 3-5 (Ψωμιάς 4, Βορριάς 1)

ΠΕΚΕΒ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-20 (Νιονάκης, Αρμενάκης, Γκοζγκόζης, Φράγκος, όλοι από ένα)

 

Σχετικά Άρθρα

ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 7 & 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Πέμ, 05/12/2019 - 10:29
Στο "Κύπελλο Χιόνων 2019" ο Ναυτικός Όμιλος Καρδαμύλων

Ο Ναυτικός Όμιλος Καρδαμύλων Χίου θα συμμετέχει στους διασυλλογικούς αγώνες ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου Optimist που διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς την 7η και 8η Δεκεμβρίου 2019 με την επωνυμία "Κύπελλο Χιόνων 2019".

Τα έσοδα από το σύνολο των παραβόλων συμμετοχής θα δοθούν στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων «Καλός Ποιμήν», η οποία αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου υπό την εποπτεία του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ λειτουργεί στην έδρα του Εφετείου Πειραιά. Σκοπός του ιδρύματος είναι η παροχή στέγασης, πρόληψης και φροντίδας, με γνώμονα τη φυσιολογική ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των ανηλίκων που φιλοξενεί.

Η 24ωρη Στέγη Φιλοξενίας Ανηλίκων «Ο Καλός Ποιμήν» υποδέχεται παιδιά που τελούν κάτω από δυσμενείς κοινωνικοοικονομικές συνθήκες ή και ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον, ύστερα από σχετική εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων ή αίτηση των γονέων τους ή κατόπιν δικαστικής απόφασης, χωρίς αυστηρό νομικό πλαίσιο καθορισμού ηλικίας των εισερχομένων ανηλίκων ηλικίας 4 έως 21 ετών.

Το Δ.Σ. του ΝΟΚ ευχαριστεί θερμά τη ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries - Hellenic Seaways που παρέχουν έκπτωση 40% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη συμμετοχή της αποστολής του στον διασυλλογικό αγώνα και εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές του.