Πρόεδρος ΝΟΧ: Ζητούνται 60.000 ευρώ για να συνεχίσει η ομάδα στην Α1

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 24/08/2020 - 14:43

Με την προθεσμία της δήλωσης από μέρους του ΝΟΧ για τη συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας πόλο Ανδρών να εκπνέει την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020, η ομάδα αναζητά σανίδα σωτηρίας ώστε να καταφέρει και αυτή τη φορά να δώσει το παρόν.

Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι άλλο από το οικονομικό, το οποίο διογκώνεται λόγω των εξόδων μετακίνησης της ομάδας που εκτινάσσει το ετήσιο κόστος κατά 60.000 ευρώ, όπως είπε σήμερα στο «Ράδιο Αλήθεια» ο Πρόεδρος του ΝΟΧ, Δημήτρης Σκαπινάκης.

Σημειωτέον ανάσα σε αυτό το βαρίδι είχε δώσει τις 3 τελευταίες αγωνιστικές περιόδους η συνεργασία με την Astra Airlines η οποία όμως τερματίστηκε άδοξα μετά την παύση λειτουργίας της θεσσαλονικιάς αεροπορικής εταιρείας.

«Παλεύουμε με άνισους όρους και σε δύσκολες συνθήκες», τόνισε, σημειώνοντας ότι για πολλοστή φορά βρίσκονται σε αυτή τη θέση, να μην ξέρουν δηλαδή αν τα οικονομικά δεδομένα θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Α1. Αυτό είναι ακόμα πιο λυπηρό, όταν η ομάδα ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 90χρονά της έχοντας στο ενεργητικό της, μόνο τα τελευταία χρόνια, πάνω από 10 πανελλήνια μετάλλια, έχοντας αναδείξει και συνεχίζοντας να αναδεικνύει ταλέντα από τις ακαδημίες της σε όλο το φάσμα του ναυταθλητισμού.

Στην προσπάθειά της η διοίκηση να βγει από το αδιέξοδο έχει απευθυνθεί στο Δήμο Χίου και στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου, ζητώντας την οικονομική στήριξή τους. Στην κατεύθυνση αυτή προγραμματίζεται αύριο  στις 11.30 το πρωί συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη, του οποίου οι ανακοινώσεις αναμένονται με ενδιαφέρον.

Σε περίπτωση –την οποία απεύχονται- δεν βρεθεί λύση τότε τα τεκταινόμενα στην κορωνίδα του ΝΟΧ, που είναι η ομάδα πόλο των Ανδρών, όπως είπε ο κος Σκαπινάκης, θα επιφέρουν αλυσιδωτές αντιδράσεις φτάνοντας μέχρι τη βάση, που είναι τα τμήματα που αθλούνται εκατοντάδες άτομα.

zitoyntai_60.000_eyro_gia_na_synehisei_o_noh_stin_a1

Σχετικά Άρθρα