Χίος, Παρασκευή 17 Αυγούστου

Πρωταθλητής και στην αιμοδοσία ο Κανάρης Νενήτων

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 15/04/2018 - 20:09
Αιμοδοσία στον Κανάρη Νενήτων

Πρωταθλητής και στην αιμοδοσία απεδείχθη ο Κανάρης Νενήτων καθώς στην πρώτη αιμοδοσία, που διοργάνωσε την Κυριακή, συγκέντρωσε 25 φιάλες αίματος.

Σκοπός της ομάδας μας, είπε ο Πρόεδρος της Τάκης Ταναϊνης, είναι αυτό να καθιερωθεί δύο φορές το χρόνο για τις ανάγκες της ομάδας και του χωριού.

Η αιμοδοσία έγινε στην είσοδο του χωριού σε οίκημα, που παραχώρησε δωρεά στην ομάδα ο Νίκος Βιτάκης και στεγάζει τον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Κανάρη.

Η επόμενη αιμοδοσία, όπως μας είπε η Προϊσταμένη του τμήματος Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Αννα Σωτηρίου είναι προγραμματισμένη την Κυριακή 29 Απριλίου στο Λιθί.

me_protovoylia_toy_kanari

Αιμοδοσία στον Κανάρη Νενήτων

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/08/2018 - 18:19
Η Ελένη Κανετίδου, συνέβαλε καθοριστικά στην κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωτ/τος πόλο Νεανίδων από τη Γλυφάδα

Η χιώτισσα παίκτρια της Γλυφάδας, Ελένη Κανετίδου, έχει επιλεγεί για να συμμετάσχει στην Εθνική μας Ομάδα πόλο Νέων Γυναικών, που θα πάρει μέρος από την προσεχή Παρασκευή 17/8 έως και την Κυριακή 19/8 στο διεθνές τουρνουά Πυθία Καπ που θα γίνει στην Ιτέα. Στη διοργάνωση, που θα γίνει στην πόλη της Φωκίδας, συμμετέχουν οι Εθνικές Ομάδες Σερβίας, Ρωσίας, Ιταλίας, Ν. Ζηλανδίας, Αυστραλίας, Ολλανδίας, Κίνας και Ελλάδας.

Στον α’ όμιλο θα είναι οι Κίνα, Ελλάδα, Αυστραλία και Ιταλία. Στον β’ όμιλο: Σερβία, Ολλανδία, Ν. Ζηλανδία και Ρωσία.

Οι ομάδες προετοιμάζονται για την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών που θα γίνει 28/8-2/9 στο Βελιγράδι και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί 9-16/9 στην Μαδέιδα της Πορτογαλίας.