Χίος, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Πρώτη δύναμη στο στίβο, σε Χίο-Σάμο, ο Φ.Ο. Βροντάδου

ΣΤΗΝ 104η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018, Ο ΕΦΗΒΟΣ ΣΤΗΝ 111η ΘΕΣΗ, ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ 338 ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Τετ, 19/09/2018 - 07:57
Στην 104η θέση το 2018 ο ΦΟΒ στο στίβο

Για ακόμη μια χρονιά ο ΦΟΒ κατάφερε να πλασαριστεί σε αρκετά υψηλή θέση στην αξιολόγηση των σωματείων του στίβου για την αγωνιστική περίοδο του 2018.

Η χιώτικη ομάδα βρίσκεται στην 104η θέση σε σύνολο 338 σωματείων από όλη την Ελλάδα που βαθμολογήθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ.

Παράλληλα ο ΦΟΒ βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης ανάμεσα στα σωματεία από την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Χίου-Σάμου. Είναι επίσης το 9ο καλύτερο σωματείο του Αιγαίου.

Ο Έφηβος Χίου βρίσκεται επίσης σε αρκετά υψηλή θέση, αφού κατετάγη στην 111η θέση ενώ είναι το 2ο καλύτερο σωματείο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου-Σάμου.

Ακόμη ο Παγχιακός είναι 161ος στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ και η Ολυμπιάδα Χίου στην 213η θέση.

Καλύτερο σωματείο στην Ελλάδα στον κλασικό αθλητισμό αναδείχθηκε ο Ελευθέριος Βενιζέλος Χανίων και ακολουθεί ο Γυμναστικός Σύλλογος Κηφισιάς και ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ιωαννίνων.

Ο Κάμειρος Ρόδου είναι στην 20ή θέση της κατάταξης και αναδείχθηκε το καλύτερο σωματείο του Αιγαίου σε σύνολο 37 που βαθμολογήθηκαν.

Σε ιδιαίτερη υψηλή θέση είναι και η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης, που βρίσκεται στην 26η θέση στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ ενώ είναι το 2ο καλύτερο σωματείο στο Αιγαίο και το πρώτο σε σχέση με τους συλλόγους από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Σχετικά Άρθρα

ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 7 & 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Πέμ, 05/12/2019 - 10:29
Στο "Κύπελλο Χιόνων 2019" ο Ναυτικός Όμιλος Καρδαμύλων

Ο Ναυτικός Όμιλος Καρδαμύλων Χίου θα συμμετέχει στους διασυλλογικούς αγώνες ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου Optimist που διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς την 7η και 8η Δεκεμβρίου 2019 με την επωνυμία "Κύπελλο Χιόνων 2019".

Τα έσοδα από το σύνολο των παραβόλων συμμετοχής θα δοθούν στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων «Καλός Ποιμήν», η οποία αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου υπό την εποπτεία του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ λειτουργεί στην έδρα του Εφετείου Πειραιά. Σκοπός του ιδρύματος είναι η παροχή στέγασης, πρόληψης και φροντίδας, με γνώμονα τη φυσιολογική ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των ανηλίκων που φιλοξενεί.

Η 24ωρη Στέγη Φιλοξενίας Ανηλίκων «Ο Καλός Ποιμήν» υποδέχεται παιδιά που τελούν κάτω από δυσμενείς κοινωνικοοικονομικές συνθήκες ή και ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον, ύστερα από σχετική εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων ή αίτηση των γονέων τους ή κατόπιν δικαστικής απόφασης, χωρίς αυστηρό νομικό πλαίσιο καθορισμού ηλικίας των εισερχομένων ανηλίκων ηλικίας 4 έως 21 ετών.

Το Δ.Σ. του ΝΟΚ ευχαριστεί θερμά τη ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries - Hellenic Seaways που παρέχουν έκπτωση 40% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη συμμετοχή της αποστολής του στον διασυλλογικό αγώνα και εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές του.