Πρωτιές για Αναγέννηση Σάμου και Παγχιακό Γ.Σ.

ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ
Σάβ, 22/04/2017 - 16:04
Ο Χριστόδουλςο Κωστάκης (στο μέσον της φωτογραφίας) του Παγχιακού, έπιασε το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτ/μα και στη σφαίρα και στο δίσκο

Η Αναγέννηση Σάμου στους Άνδρες και ο Παγχιακός Γυμναστικός Σύλλογος στις Γυναίκες κυριάρχησαν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών και Γυναικών που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα 21/4/2017 στο Καρλόβασι της Σάμου.

Αρκετοί αθλητές και αθλήτριες μπόρεσαν και σημείωσαν υψηλές επιδόσεις, δηλαδή έπιασαν τα όρια για τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Χριστόδουλος Κωστάκης του Παγχιακού έπιασε τα όρια και στα δύο αγωνίσματα που συμμετείχε. Κυριάρχησε στη σφαιροβολία με 13 μέτρα και 9 εκατοστά και στη δισκοβολία με 47 μέτρα και 64 εκατοστά.

Η Μαρία Φώτη του Παγχιακού πήρε την 1η θέση στα 100 μέτρα των Γυναικών με 12 δευτερόλεπτα και 6 εκατοστά σημειώνοντας υψηλή επίδοση, όπως και η Αυγουστίνα Ψύλλου, επίσης του Παγχιακού, στα 400 μ. εμπόδια με 66 δευτερόλεπτα και 7 εκατοστά.

Ακόμη, στα 5 χιλιόμετρα των Ανδρών και ο Χριστόφορος Μερούσης του Φ.Ο. Βροντάδου που πήρε την 1η θέση με 15 πρώτα 24 δεύτερα και 3 εκατοστά έπιασε το υψηλό όριο όπως και ο Κυριάκος Συμιριώτης του Φ.Ο. Βροντάδου που κατέλαβε τη 2η θέση με 16 πρώτα 11 δεύτερα και 1 εκατοστό.

Στην ίδια διοργάνωση τέσσερεις αθλητές και αθλήτριες της Αναγέννησης Σάμου έπιασαν και αυτοί τα όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Είναι ο Παναγιώτης Μούτσος στο μήκος με 6 μέτρα και 86 εκατοστά, ο Μανώλης Ζαννής στον ακοντισμό με 57 μέτρα και 10 εκατοστά και ο Λευτέρης Κοκκινάκης στο ίδιο αγώνισμα με 54 μέτρα και 15 εκατοστά καθώς επίσης και η Τριανταφυλλιά Καρσά στον ακοντισμό των Γυναικών με 38 μέτρα και 21 εκατοστά.

Σχετικά Άρθρα