Χίος, Τετάρτη 15 Ιουλίου

Το ρόστερ της ανδρικής ομάδας πόλο του ΝΟΧ/Astra Airlines

ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΣΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ - ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΣΚΑΣ
Τετ, 03/10/2018 - 11:00
Ο Πρόεδρος του ΝΟΧ, Γιάννης Αναδιώτης, με τον Χιώτη, πρώην διεθνή πολίστα του ΟΣΦΠ, Γιώργο Ντόσκα, που αναλαμβάνει βοηθός προπονητής στο ΝΟΧ/Astra Airlines

Δέκα είναι τα νέα πρόσωπα που δήλωσε στην Κολυμβητική Ομοσπονδία ο Ναυτικός Όμιλος Χίου/Astra Airlines, για το νέο πρωτάθλημα της Άλφα Ένα στο πόλο.

Συνολικά έχει στείλει λίστα με 20 ονόματα από τα 21 που έχει δικαίωμα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και άλλη μια προσθήκη με ξένο πολίστα.

Τα νέα πρόσωπα που δήλωσε ο Ναυτικός Όμιλος και είναι παίκτες που ήρθαν με μεταγραφή είναι οι:

Ιάσων Γρηγοριάδης από τον Απόλλωνα Σμύρνης, Νίνο Μπλάζεβιτς από την ιταλική Τριέστε, Νίκος Μπαλαχούτης από τον Πανιώνιο, Κώστας Παππάς από τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης, Νίκος Ντούλος από το Ναυτικό Όμιλο Αγίου Νικολάου, Γιώργος Σωτηριανός από τον Άρη Κάμπου, Σπύρος Γαβαλάς από τον Ολυμπιακό, Κώστας Κόλλιας από τον Πανιώνιο, Δημήτρης Τζελάτης από τη Γλυφάδα και Μιχάλης Μιμίδης από την ΠΕΚΕΒ.

Επίσης δηλώθηκαν άλλοι δέκα παίκτες, οι οποίοι ήταν και στο περσινό ρόστερ του συλλόγου. Είναι οι: Γιώργος Κανδιόγλου, Στέλιος Μιμίδης, Ιωάννης Καρακούρος, Μιχάλης Καρακούρος, Κώστας Μόκκας, Θανάσης Γδύσης, Νίκος Γκίλλας, Μάρκος Μαρουλάς, Τάσος Αλάτσης και Σταμάτης Κούτης.

Βοηθός προπονητής ο Γιώργος Ντόσκας

O Χιώτης, πρώην διεθνής άσος του Ολυμπιακού, Γιώργος Ντόσκας, εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ του Ναυτικού Ομίλου Χίου/Astra Airlines. Θα αναλάβει βοηθός προπονητής του τεχνικού της ανδρικής ομάδας, Μάκη Μικέδη, ενώ ο Γιώργος Ντόσκας θα έχει και την τεχνική ευθύνη της ομάδας Εφήβων του συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 09/07/2020 - 07:43

Σε εκδήλωση που έγινε χθες από την ΕΠΣ Χίου έγιναν οι απονομές διακρίσεων των πρωταθλητριών  των ποδοσφαιρικών κατηγοριών της.

Καλή συνέχεια σε όλους