Σ.Δ.Π. Χίου: Εύχεται να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα

Πέμ, 04/10/2018 - 09:46
Σ.Δ.Π. Χίου: Εύχεται να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα

Με την ευκαιρία της έναρξης των τοπικών ποδοσφαιρικών Πρωταθλημάτων στο νησί μας, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χίου σε ανακοίνωσή του εύχεται καλή επιτυχία στις ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σ.Δ.Π. Χίου χαιρετίζει την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και εύχεται να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με θέαμα και χωρίς επεισόδια και τραυματισμούς.

Επίσης θέλει να επισημάνει ότι:

  1. Οι σχέσεις των Διαιτητών είναι άριστες μεταξύ τους και με τη διοργανώτρια αρχή κι οποιοδήποτε θέμα λύνεται κάθε φορά στη συγκέντρωση της Δευτέρας, όπου ο καθένας μπορεί να εκφέρει ελεύθερα τη γνώμη του. Επισημαίνουμε ότι ουδέποτε αναφέρθηκε ή ασκήθηκε πίεση εκ μέρους της Προέδρου των πρωταθλημάτων υποδομών να μην ισχύσουν οι προκηρύξεις κι οι κανονισμοί.
  2. Για τις όποιες αποκλίσεις από τη διαιτητική συμπεριφορά εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων υπάρχουν τα αρμόδια όργανα στα οποία παραπέμπονται και επιλαμβάνονται των γεγονότων. Τέλος η χιώτικη διαιτησία και γενικότερα το ποδόσφαιρο δεν έχουν ανάγκη από αυτόκλητους «Πατριάρχες» για να αποδεικνύουν ποιοι χρειάζονται και ποιοι είναι ανεπιθύμητοι στο χώρο».

Την ανακοίνωση υπογράφει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χίου, Παντελής Ρούλης.

Σχετικά Άρθρα