Χίος, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Σημαντική ενίσχυση για το Νηρέα Καρδαμύλων η παρουσία της Ιουλίας Χανδρή

Παρ, 27/07/2018 - 20:59
Η Ιουλία Χανδρή στο μέσον με τον Φραγκούλη Κυλαδίτη αριαστερά και τον πρόεδρος του Νηρέα Τάσο Ποδιά δεξιά

Ολοκληρώθηκε και τυπικά την εβδομάδα που μας πέρασε η μεταγραφή της Ιουλίας Χανδρή στο Νηρέα Καρδαμύλων. Η 31χρονη χιώτισσα ακραία υπέγραψε το νέο δελτίο της στο συγκρότημα των Καρδαμύλων που θα συμμετάσχει στην Α2 Εθνική Κατηγορία στο βόλεϊ Γυναικών.

Χωρίς αμφιβολία ο Νηρέας προχώρησε σε μια μεταγραφή με παίκτρια πρώτης γραμμής που είναι πολύ έμπειρη σε συμμετοχές στις Εθνικές Κατηγορίες, αφού αγωνίζεται εδώ και 14 χρόνια στα γήπεδα της Α1 και της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Μιλώντας στην «Αλήθεια» δήλωσε χαρούμενη που θα αγωνιστεί με το Νηρέα τονίζοντας: «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που ομάδα από το νησί μου με επέλεξε για να αγωνιστώ σε αυτήν και συμβάλλω και εγώ με όλες τις δυνάμεις μου στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει. Είμαι χαρούμενη που θα συνεργαστώ με νέες αθλήτριες και με τον προπονητή τον κ. Κυλαδίτη. Εύχομαι όλα τα κορίτσια να είναι υγιή χωρίς τραυματισμούς και καλή χρονιά».

Η Ιουλία Χανδρή τα τρία τελευταία χρόνια έπαιζε στον Ηλυσιακό, βασικό στέλεχος της ομάδας, που για δυο σεζόν αγωνιζόταν στην Α2 και την προηγούμενη στη Pre League παίρνοντας και την άνοδο για την Α1 Γυναικών από τη νέα περίοδο.

Αναφέρεται με πολύ εγκωμιαστικά λόγια για τον τρόπο προσέγγισης από τους ιθύνοντες του Νηρέα, σημειώνοντας ότι ήταν κάτι που μέτρησε για να αποφασίσει να μεταπηδήσει στο χιώτικο σύλλογο.

«Αυτό που με έκανε να επιλέξω την ομάδα ήταν το γεγονός ότι οι άνθρωποί της μου έδειξαν εξ αρχής το ουσιαστικό ενδιαφέρον τους και τη σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζουν τη συμμετοχή του Νηρέα στην Α2. Ήταν κάτι που μέτρησε με το παραπάνω για εμένα».

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες της κατηγορίας δηλώνει αισιόδοξη για την παρουσία του Νηρέα στην Α2, αναφέροντας ότι μπορεί να κυνηγήσει την παραμονή. Χαρακτηριστικά είπε: «Οι ομάδες της Αθήνας είναι αρκετά δυνατές, διότι έχουν το πλεονέκτημα σε σχέση με αυτές της επαρχίας ότι προέρχονται από γεμάτα πρωταθλήματα, ενώ και αυτές που έχουν χρόνια στην Α2, διαθέτουν ισχυρά σύνολα. Σαφώς εάν καταφέρουμε και έχουμε μια δυνατή έδρα, θα είναι κάτι που θα μετρήσει. Σημασία όμως έχει να παίξουμε όμορφο βόλεϊ, να έρθει ο κόσμος της Χίου και να στηρίξει την προσπάθειά μας και να δημιουργήσουμε μια ωραία ατμόσφαιρα στα εντός έδρας παιχνίδια μας. Με σωστή δουλειά και επιμονή θα πετύχουμε τους στόχους μας. Εάν η ομάδα δουλέψει όπως πρέπει και επίσης δεν έχει τραυματισμούς τότε μπορούμε να πάμε καλά».

Σχετικά Άρθρα

ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 7 & 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟ ΟΜΙΛΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Πέμ, 05/12/2019 - 10:29
Στο "Κύπελλο Χιόνων 2019" ο Ναυτικός Όμιλος Καρδαμύλων

Ο Ναυτικός Όμιλος Καρδαμύλων Χίου θα συμμετέχει στους διασυλλογικούς αγώνες ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου Optimist που διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς την 7η και 8η Δεκεμβρίου 2019 με την επωνυμία "Κύπελλο Χιόνων 2019".

Τα έσοδα από το σύνολο των παραβόλων συμμετοχής θα δοθούν στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων «Καλός Ποιμήν», η οποία αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου υπό την εποπτεία του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ λειτουργεί στην έδρα του Εφετείου Πειραιά. Σκοπός του ιδρύματος είναι η παροχή στέγασης, πρόληψης και φροντίδας, με γνώμονα τη φυσιολογική ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των ανηλίκων που φιλοξενεί.

Η 24ωρη Στέγη Φιλοξενίας Ανηλίκων «Ο Καλός Ποιμήν» υποδέχεται παιδιά που τελούν κάτω από δυσμενείς κοινωνικοοικονομικές συνθήκες ή και ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον, ύστερα από σχετική εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων ή αίτηση των γονέων τους ή κατόπιν δικαστικής απόφασης, χωρίς αυστηρό νομικό πλαίσιο καθορισμού ηλικίας των εισερχομένων ανηλίκων ηλικίας 4 έως 21 ετών.

Το Δ.Σ. του ΝΟΚ ευχαριστεί θερμά τη ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries - Hellenic Seaways που παρέχουν έκπτωση 40% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη συμμετοχή της αποστολής του στον διασυλλογικό αγώνα και εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές του.