Στη Χίο τον προσεχή Ιανουάριο το Πρωτάθλημα των Μεικτών Ομάδων των νησιωτικών ΕΠΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ!
Δευ, 13/11/2017 - 15:49
Η χιώτικη αντιπροσωπεία που βρέθηκε στην ΕΠΟ

Η Χίος θα φιλοξενήσει, τον προσεχή Ιανουάριο, τους αγώνες του 13ου Ομίλου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Αυτό αποφάσισε σήμερα η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ στην Αθήνα, η οποία έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα της ΕΠΣ Χίου για να αναλάβει τη διοργάνωση, που θα γίνει στις κατηγορίες Παίδων-Νέων και θα πάρουν μέρος οι Μεικτές Ομάδες των Νησιωτικών Ενώσεων (Δωδεκάνησα, Κυκλάδες, Χίος, Σάμος, Λέσβος). Αρχικά οι αγώνες είχαν αποφασιστεί να πραγματοποιηθούν στην Κω, όμως το κόστος με το οποίο θα επιβαρυνόταν η Ομοσπονδία, σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις των ομάδων, ήταν αρκετά υψηλό και έτσι αποφασίστηκε η λύση της Χίου, αφού η ΕΠΣ του νησιού μας είχε εδώ και καιρό στείλει εναλλακτική πρόταση για τη διοργάνωση των αγώνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΠΣ Δωδεκανήσου είχε αναφέρει στην ΕΠΟ ότι θα υπάρξει πρόταση χορηγίας από την Aegean Airlines για να μειωθεί το κόστος των ομάδων των υπολοίπων Ενώσεων, κάτι που όμως δεν έγινε.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων θα γίνει στα γήπεδα του νησιού μας από τις 3 έως τις 11 Ιανουαρίου 2018.

Σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Χίου και είχε συνάντηση με την Επιτροπή Διοργανώσεων της Ομοσπονδίας, όπου της γνωστοποιήθηκε η ανάθεση της διοργάνωσης. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι Κώστας Νικολαΐδης (πρόεδρος), Πέτρος Μισιριώτης (Β’ Αντιπρόεδρος), Στρατής Φεργαδιώτης (γενικός γραμματέας), Νίκος Κοτσώνης (ταμίας).

Σχετικά Άρθρα