Στην 3η αγωνιστική το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς

ΕΓΙΝΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΧΑΝΔΡΗΣ" ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΩΤ/ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΧΙΟΥ
Τρί, 22/08/2017 - 12:00

Παρουσία εκπροσώπων των περισσοτέρων τοπικών ομάδων έγινε χθες στο ξενοδοχείο «Χανδρής» η κλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Χίου από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου.

Σε πανηγυρικό κλίμα και με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου σε 6 ομίλους για πρώτη φορά, η διοργανώτρια αρχή θέλησε να κάνει ένα διαφορετικό ξεκίνημα στη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018 που θα ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου για την Α’ Κατηγορία, στις 30 Σεπτεμβρίου για τη Β’ και 2 με 17 Σεπτεμβρίου για την πρώτη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Η χθεσινή κλήρωση ανέδειξε νωρίς και το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, που θα γίνει την 3η αγωνιστική ανάμεσα στον Κανάρη και τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων.

Στην πρώτη αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας Χίου θα αναμετρηθούν: Ηρακλής Θυμιανών-Ατρόμητος Αγίου Γεωργίου, Μικρασιατική-Πανοινούσσιος, Βαρβασιακός-Ποσειδών Καρδαμύλων, Δάφνη Δαφνώνα-ΑΠΟ Χίος, Θύελλα Χαλκειούς-Πανεπιστήμιο και Φάρκαινα-Κανάρης Νενήτων.

Αντίστοιχα στην πρώτη αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας θα ζευγάρια είναι: Ένωση Λαγκάδας/Συκιάδας-Αναγέννηση Θολοποταμίου, Κυβέλη/Λέων-Ατλας Νεοχωρίου, Ερασιτέχνης-Λαίλαπας, Πύργος-Όμηρος Καλλιμασιάς και Κλασικό-Λέων Αφροδισίων.

Στο Κύπελλο τώρα, που όπως είπαμε θα διεξαχθεί για πρώτη φορά η πρώτη φάση του σε ομίλους, οι ομάδες χωρίστηκαν μετά την κλήρωση ως εξής:

1ος όμιλος: Ηρακλής Θυμιανών, Πανεπιστήμιο, Λεων Αφροδισίων, Ερασιτέχνης.

2ος όμιλος: Ατρόμητος Αγίου Γεωργίου, ΑΠΟ Χίος, Ατλας Νεοχωρίου, Ενωση Λαγκάδας / Συκιάδας.

3ος όμιλος: Κανάρης Νενήτων, Θύελλα Χαλκειούς, Πύργος Πυργίου.

4ος όμιλος: Δάφνη Δαφνώνα, Πανοινούσσιος, Λαίλαπας.

5ος όμιλος: Ποσειδών Καρδαμύλων, Βαρβασιακός, Ομηρος Καλλιμασιάς, Κλασικό.

6ος όμιλος: Μικρασιατική, Φάρκαινα, Αναγέννηση Θολοποταμίου, Κυβέλη/Λέων

Σχετικά Άρθρα