Χίος, Παρασκευή 17 Αυγούστου

Στην 4η θέση οι Παίδες του ΝΟΧ στο 5ο τουρνουά Splash στην Πάτρα

ΣΤΗΝ 5Η ΘΕΣΗ ΟΙ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟ ΜΙΝΙ ΤΟΥ ΧΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ!
Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 12/01/2018 - 10:10
Οι αναπτυξιακές ομάδες πόλο του ΝΟΧ στην Πάτρα

Θετική παρουσία είχαν οι τρεις ομάδες πόλο του Ν.Ο. Χίου που συμμετείχαν στο 5ο τουρνουά Splash που έγινε στην Πάτρα. Τα παιδιά από τις ομάδες Παίδων, Μίνι Παίδων και Προ Μίνι που συμμετείχαν στη διοργάνωση, απεκόμισαν στις τέσσερεις ημέρες που βρέθηκαν στην αχαϊκή πρωτεύουσα, πολλές εμπειρίες από τα παιχνίδια που έδωσαν. Και οι τρεις ομάδες του χιώτικου συλλόγου προετοιμάζονται για τις επίσημες υποχρεώσεις που έχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των Κατηγοριών τους.

Στους Παίδες ο Ν.Ο. Χίου κατέκτησε την 4η θέση (μεταξύ 16 ομάδων) ενώ στις κατηγορίες Μίνι Παίδων και Προ Μίνι πήραν την 5η θέση στην τελική κατάταξη. Τέσσερεις νίκες και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός για το Ν.Ο. Χίου στην κατηγορία Παίδων. Στον όμιλό του τερμάτισε στην 1η θέση αφού κέρδισε με 16-6 το Ν.Ο. Σύρου, με 17-7 τη Γλυφάδα και με 11-5 το Νηρέα Γέρακα. Στον προημιτελικό νίκησε με 10-9 τον Πανιώνιο, ενώ στον ημιτελικό έχασε με 8-7 από το Ν.Ο. Βουλιαγμένης. Στο μικρό τελικό ηττήθηκε με 11-7 από τον Εθνικό Πειραιά.

Στην κατηγορία Μίνι Παίδων οι πιτσιρικάδες του Ν.Ο. Χίου νίκησαν με 12-2 τη Ν.Ε. Πατρών στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-6 του τουρνουά. Στη φάση των ομίλω, έχασαν με 10-3 από τη Ν.Ε. Λάρισας, με 6-5 από τον Α.Ο. Καστέλας, με 10-7 από το Ν.Ο. Πατρών, με 8-7 από τη Νίκη Βόλου και με 7-5 από τη Ν.Ε. Πατρών.

Δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες σημείωσαν οι παίκτες της ομάδας Προ Μίνι του Ν.Ο. Χίου, οι οποίοι για πρώτη φορά ταξίδεψαν εκτός του νησιού μας για να συμμετάσχουν σε αγώνες. Στον αγώνα κατάταξης, που έκρινε την 5η θέση της τελικής βαθμολογίας, νίκησαν με 8-5 τη Ν.Ε. Πατρών. Στον όμιλό τους, είχαν κερδίσει και πάλι τη Ν.Ε. Πατρών με 11-5, έφεραν ισοπαλία 6-6 με το Ν.Ο. Πατρών/2 ενώ έχασαν με 18-1 από τη Ν.Ε. Λάρισας, με 12-2 από τον Παναθηναϊκό, με 16-7 από το Ν.Ο. Πατρών/1.

Συνολικά 38 παιδιά αποτελούσαν τις τρεις ομάδες του Ν.Ο. Χίου που πήραν μέρος στο τουρνουά Splash, που έγινε στην Πάτρα. Μαζί τους ήταν οι προπονητές Μάκης Μικέδης και Αντώνης Μισεντζής ενώ αρχηγός αποστολής ήταν το μέλος του Δ.Σ. του Ν.Ο. Χίου Τάκης Σκαπινάκης. Αναλυτικά τα παιδιά που αποτελούσαν τις ομάδες:

ΠΑΙΔΕΣ (γεν. 2003-2004): Παναγιώτης Αλάτσης, Ματθαίος Αμπαζής, Αντώνης Σφηκάκης, Γιάννης Γεωργούλης, Νίκος Δροσίνος, Σταμάτης Κοντογιώργης (τερματοφύλακας), Μιχάλης Κουλουρούδης, Γρηγόρης Κουτσουράδης, Μιχάλης Καρακούρος, Γιάννης Καρακούρος (τερματοφύλακας), Δημήτρης Παπαγεωργάκης, Γιάννης Σκαπινάκης, Μανώλης Καραμούζος, Γιώργος Νεαμονίτης, Θανάσης Νέος, Στέφανος Γιαννάς, Κώστας Σπανογιάννης, Μιχάλης Γκιάλης, Νικόλας Γκίλλας, Νίκος Κουστουμπέκης (τερματοφύλακας).

ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ (γεν. 2005-2006): Γιάννης Μπενέτος, Μικές Παϊδούσης, Ισίδωρος Τσοπανομίχαλος, Παντελής Νέος, Φώτης Μαρίνος, Μιχάλης Τόπακας, Φίλιππος Επιτροπάκης, Δημητρης Φουστέρης (τερματοφύλακας), Αποστόλης Φαφαλιός, Θωμάς Οικονομόπουλος.

ΠΡΟ ΜΙΝΙ (γεν 2007-2008): Μιχάλης Μπόης, Νίκος Ευγένης, Βασίλης Σφηκάκης, Γιάννης Κώσταλος (τερματοφύλακας), Γιάννης Τομάζος, Κώστας Φιλιμάκης, Σταμάτης Κουτσουράκης, Σωτήρης Σαραντής, Άγγελος Μικέδης.

Η ομάδα Παίδων πόλο του Ν.Ο. Χίου που κατέκτησε την 4η θέση στο 5ο τουρνουά splash της Πάτρας
Η ομάδα Μίνι Παίδων πόλο του Ν.Ο. Χίου στην Πάτρα
Η ομάδα Προ Μίνι πόλο του Ν.Ο. Χίου στην Πάτρα

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/08/2018 - 18:19
Η Ελένη Κανετίδου, συνέβαλε καθοριστικά στην κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωτ/τος πόλο Νεανίδων από τη Γλυφάδα

Η χιώτισσα παίκτρια της Γλυφάδας, Ελένη Κανετίδου, έχει επιλεγεί για να συμμετάσχει στην Εθνική μας Ομάδα πόλο Νέων Γυναικών, που θα πάρει μέρος από την προσεχή Παρασκευή 17/8 έως και την Κυριακή 19/8 στο διεθνές τουρνουά Πυθία Καπ που θα γίνει στην Ιτέα. Στη διοργάνωση, που θα γίνει στην πόλη της Φωκίδας, συμμετέχουν οι Εθνικές Ομάδες Σερβίας, Ρωσίας, Ιταλίας, Ν. Ζηλανδίας, Αυστραλίας, Ολλανδίας, Κίνας και Ελλάδας.

Στον α’ όμιλο θα είναι οι Κίνα, Ελλάδα, Αυστραλία και Ιταλία. Στον β’ όμιλο: Σερβία, Ολλανδία, Ν. Ζηλανδία και Ρωσία.

Οι ομάδες προετοιμάζονται για την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών που θα γίνει 28/8-2/9 στο Βελιγράδι και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί 9-16/9 στην Μαδέιδα της Πορτογαλίας.