Χίος, Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

Στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πόλο Παίδων ο ΝΟΧ

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 26/02/2019 - 13:08
Η ομάδα Παίδων 2019 του ΝΟΧ

Ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή το βράδυ οι αγώνες στους 11 από τους 12 Ομίλους της πρώτης προκριματικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Παίδων και έγιναν γνωστές οι 41 από τις 43 ομάδες που πήραν την πρόκριση για τη δεύτερη φάση.

Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χίου ήταν στον 4ο όμιλο της Αττικής, στα παιχνίδια που έγιναν στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου. Σημείωσε 2 νίκες και μία ήττα και προκρίθηκε σαν 2η ομάδα του ομίλου της στην επόμενη φάση. Η παιδική ομάδα του ΝΟΧ νίκησε την Αθλητική Ένωση Χαϊδαρίου με 14-6 και το Παλαιό Φάληρο με 13-9, ενώ έχασε από τον Πανιώνιο με 9-8.

Αναλυτικά η βαθμολογία στον 4ο όμιλο:

Η βαθμολογία (τελική):

1.Πανιώνιος 9

2. Ν.Ο. Χίου 6

3. Παλαιό Φάληρο 3

................................

4. Α.Ε. Χαϊδαρίου 0

Το Χαϊδάρι είναι και η μόνη ομάδα που δεν προκρίθηκε για τη συνέχεια.

Η ομάδα του NOX αγωνίστηκε με τους παρακάτω αθλητές: ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΚΟΥΣΤΟΥΜΠΕΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΔΡΟΣΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΦΗΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΠΕΡΡΗΣ ΒΛΑΣΗΣ, ΜΠΕΝΕΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΜΠΑΖΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ, ΤΣΟΠΑΝΟΜΙΧΑΛΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ, ΜΕΡΕΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΝΕΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ ΦΩΤΗΣ, ΑΛΑΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Προπονητής: ΜΙΣΕΝΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Έφορος: ΣΚΑΠΙΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η δεύτερη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων θα διεξαχθεί 12-14 Απριλίου. Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 11.30 το πρωί στα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Να σημειώσουμε ότι ήδη έχουν πετύχει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Μίνι Παίδων και Εφήβων οι ομάδες του ΝΟΧ και της ΠΕΚΕΒ.

Στιγμιότυπο από τα παιχνίδια της α' φάσης πόλο Παίδων του ΝΟΧ
Στιγμιότυπο από τα παιχνίδια της α' φάσης πόλο Παίδων του ΝΟΧ

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 10/12/2019 - 16:26
Προετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα η ομάδα ιστιοπλοΐας του ΝΟΧ

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της αγωνιστικής ομάδας optimist για το περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, η ομάδα του Ναυτικού ομίλου Χίου πήρε μέρος σε δύο διασυλλογικές διοργανώσεις.

  • Στο Παλαιό Φάληρο στις 15 -17 Νοεμβρίου 2019 Κύπελλο Σαρικαβάζη που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου. Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν οι Κωνσταντίνος Μαρτούλας, Γιώργος Βατάκης, Σοφία Αυγουστίδη, Λυδία Ζούμα, Αντώνης Φεγγουδάκης, Στέφανος Ψαρρός, Θεανώ Αναστασίου, Γιάννης Παπάς και Σταματίνα Παπά. Την ομάδα συνόδεψε ο προπονητής Aldo Salvia και ο έφορος Ιστιοπλοΐας Γιώργος Ζούμας.
  • Στο κύπελλο Χιόνων 7- 8 Δεκεμβρίου 2019 που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς. Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν οι Γιάννης Παπάς, Σταματίνα Παπά, Αντώνης Φεγγουδάκης και Θεανώ Αναστασίου. Τους αθλητές συνόδεψε ο προπονητής Aldo Salvia. Η αποστολή έγινε σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Καρδαμύλων.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Blue Star Ferries για την έκπτωση στα εισιτήρια για τη μεταφορά των αθλητών και των σκαφών. Επίσης και το Ναυτικό Όμιλο Καρδαμύλων για την άψογη συνεργασία στην κοινή αποστολή των δύο ομίλων.

Προετοιμάζεται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα η ομάδα ιστιοπλοΐας του ΝΟΧ