Στην τελική φάση οι Νέοι Άνδρες του ΝΟΧ

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 9 ΟΜΑΔΕΣ
Δευ, 09/03/2020 - 15:59
Οι Νέοι Άνδρες του Ν.Ο. Χίου του 2020

Στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, προκρίθηκε η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χίου μετά τους αγώνες που έδωσε το σαββατοκύριακο 7-8/3/20 στα κολυμβητήρια Γέρακα και Περιστερίου.

Η χιώτικη ομάδα συμμετείχε στο 2ο όμιλο Αττικής και σημείωσε 3 νίκες και μία ήττα, τερματίζοντας έτσι στη 2η θέση του ομίλου της. Συγκεκριμένα ο ΝΟΧ νίκησε με 17-10 τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου, με 10-9 το Νηρέα Γέρακα και με 14-3 το Νηρέα Χαλανδρίου, ενώ έχασε μόνο από το Παλαιό Φάληρο με 6-5.

Η Βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1. Παλαιό Φάληρο 10

2. Ν.Ο. Χίου              9

………………………….

3. Γ.Σ. Περιστερίου   7

4. Νηρέας Γέρακα     3

5. Νηρέας Χαλανδρίου 0

Στην τελική φάση, που θα γίνει 19 με 21 Μαρτίου, -η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 12.00 στα γραφεία της ΚΟΕ- προκρίθηκαν συνολικά 10 ομάδες: Ολυμπιακός, ΑΝΟ Γλυφάδας (από τον Α’ Όμιλο Αττικής), Παλαιό Φάληρο, Ν.Ο. Χίου (από τον Β’ Όμιλο Αττικής), Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Παναθηναϊκός (από τον Γ’ Όμιλο Αττικής), Ν.Ο. Χανίων, Απόλλων Σμύρνης (από τον Δ’ Όμιλο Αττικής), ΠΑΟΚ, ΟΥΚ Βόλου (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης).

Η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα αγωνίστηκε με τους: Καρακούρο Ιωάννη, Γιαννάρα Ιωάννη, Φιστέ Κωνσταντίνο, Μαρουλά Μάρκο, Μόκκα Κωνσταντίνο, Φραγκιαδούλη Αργύρη, Σφηκάκη Αντώνη, Αμπαζή Ματθαίο, Αλάτση Παναγιώτη, Γκίλλα Νικόλαο, Παπαγεωργάκη Δημήτριο, Γκιάλη Μιχαήλ, Καρακούρο Μιχαήλ, Σπανογιάννη Κωνσταντίνο, Κουτσουράδη Γρηγόρη, Παπαδάτο Αλέξανδρο, Παπαδάτο Μιχαήλ, Μπαρτζιώκα Δημήτριο.

Την ομάδα στους αγώνες αυτής της φάσης συνόδεψε στην Αθήνα ο Πρόεδρος του ΝΟΧ, Τάκης Σκαπινάκης. Η διοίκηση του Ομίλου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Hellenic Seaways για την έκπτωση στα εισιτήρια για τη μεταφορά των αθλητών του.

Σχετικά Άρθρα