Χίος, Παρασκευή 10 Απριλίου

Στην τελική φάση οι Νέοι Άνδρες του ΝΟΧ

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 9 ΟΜΑΔΕΣ
Δευ, 09/03/2020 - 15:59
Οι Νέοι Άνδρες του Ν.Ο. Χίου του 2020

Στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, προκρίθηκε η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χίου μετά τους αγώνες που έδωσε το σαββατοκύριακο 7-8/3/20 στα κολυμβητήρια Γέρακα και Περιστερίου.

Η χιώτικη ομάδα συμμετείχε στο 2ο όμιλο Αττικής και σημείωσε 3 νίκες και μία ήττα, τερματίζοντας έτσι στη 2η θέση του ομίλου της. Συγκεκριμένα ο ΝΟΧ νίκησε με 17-10 τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου, με 10-9 το Νηρέα Γέρακα και με 14-3 το Νηρέα Χαλανδρίου, ενώ έχασε μόνο από το Παλαιό Φάληρο με 6-5.

Η Βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1. Παλαιό Φάληρο 10

2. Ν.Ο. Χίου              9

………………………….

3. Γ.Σ. Περιστερίου   7

4. Νηρέας Γέρακα     3

5. Νηρέας Χαλανδρίου 0

Στην τελική φάση, που θα γίνει 19 με 21 Μαρτίου, -η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 12.00 στα γραφεία της ΚΟΕ- προκρίθηκαν συνολικά 10 ομάδες: Ολυμπιακός, ΑΝΟ Γλυφάδας (από τον Α’ Όμιλο Αττικής), Παλαιό Φάληρο, Ν.Ο. Χίου (από τον Β’ Όμιλο Αττικής), Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Παναθηναϊκός (από τον Γ’ Όμιλο Αττικής), Ν.Ο. Χανίων, Απόλλων Σμύρνης (από τον Δ’ Όμιλο Αττικής), ΠΑΟΚ, ΟΥΚ Βόλου (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης).

Η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα αγωνίστηκε με τους: Καρακούρο Ιωάννη, Γιαννάρα Ιωάννη, Φιστέ Κωνσταντίνο, Μαρουλά Μάρκο, Μόκκα Κωνσταντίνο, Φραγκιαδούλη Αργύρη, Σφηκάκη Αντώνη, Αμπαζή Ματθαίο, Αλάτση Παναγιώτη, Γκίλλα Νικόλαο, Παπαγεωργάκη Δημήτριο, Γκιάλη Μιχαήλ, Καρακούρο Μιχαήλ, Σπανογιάννη Κωνσταντίνο, Κουτσουράδη Γρηγόρη, Παπαδάτο Αλέξανδρο, Παπαδάτο Μιχαήλ, Μπαρτζιώκα Δημήτριο.

Την ομάδα στους αγώνες αυτής της φάσης συνόδεψε στην Αθήνα ο Πρόεδρος του ΝΟΧ, Τάκης Σκαπινάκης. Η διοίκηση του Ομίλου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Hellenic Seaways για την έκπτωση στα εισιτήρια για τη μεταφορά των αθλητών του.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 06/04/2020 - 16:52

Μετά την έγκριση της διακήρυξης προ 10ημέρου του έργου κελύφωσης – ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου και συντήρησης των ξενώνων του, είναι θέμα χρόνου πλέον η δημοπράτηση και του 2ου σημαντικού έργου στο «Ιωνικό» μετά την αντικατάσταση των τεντών.

Όπως είπε σε συνέντευξή του στην «Α» ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δ. Χίου, Γιάννης Μανάρας, το επόμενο διάστημα θα τεθεί στην οικονομική επιτροπή του δήμου η λήψη απόφασης για τη δημοπράτηση.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο είναι της τάξεως του 1,3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ όσον αφορά τις τέντες στις δύο πισίνες, έργο που ήδη έχει δημοπρατηθεί, στις 30 Απριλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών από τους υποψήφιους αναδόχους.

Παράλληλα τόνισε ότι το αμέσως επόμενο έργο στο κολυμβητήριο που θα πάρει σειρά είναι η αναβάθμιση του μηχανοστασίου για το οποίο συντάσσεται μελέτη με εκτιμώμενο κόστος έργου τα  800.000 ευρώ.

Τέλος, ο κος Μανάρας ανέφερε ότι αξιοποιώντας το διάστημα αυτό που οι αθλητικές δομές είναι κλειστές στους χώρους τόσο του κολυμβητηρίου όσο και στα Κλειστά Γυμναστήρια Χίου, Καμποχώρων και Λιβαδίων, γίνονται εργασίες συντήρησης.

sta_skaria_i_dimopratisi_gia_tin_energeiaki_anavathmisi_toy_kolymvitirioy_syntirisi_xenonon