Χίος, Πέμπτη 4 Ιουνίου

Στην τελική φάση οι Νέοι Άνδρες του ΝΟΧ

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 9 ΟΜΑΔΕΣ
Δευ, 09/03/2020 - 15:59
Οι Νέοι Άνδρες του Ν.Ο. Χίου του 2020

Στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, προκρίθηκε η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χίου μετά τους αγώνες που έδωσε το σαββατοκύριακο 7-8/3/20 στα κολυμβητήρια Γέρακα και Περιστερίου.

Η χιώτικη ομάδα συμμετείχε στο 2ο όμιλο Αττικής και σημείωσε 3 νίκες και μία ήττα, τερματίζοντας έτσι στη 2η θέση του ομίλου της. Συγκεκριμένα ο ΝΟΧ νίκησε με 17-10 τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου, με 10-9 το Νηρέα Γέρακα και με 14-3 το Νηρέα Χαλανδρίου, ενώ έχασε μόνο από το Παλαιό Φάληρο με 6-5.

Η Βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1. Παλαιό Φάληρο 10

2. Ν.Ο. Χίου              9

………………………….

3. Γ.Σ. Περιστερίου   7

4. Νηρέας Γέρακα     3

5. Νηρέας Χαλανδρίου 0

Στην τελική φάση, που θα γίνει 19 με 21 Μαρτίου, -η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 12.00 στα γραφεία της ΚΟΕ- προκρίθηκαν συνολικά 10 ομάδες: Ολυμπιακός, ΑΝΟ Γλυφάδας (από τον Α’ Όμιλο Αττικής), Παλαιό Φάληρο, Ν.Ο. Χίου (από τον Β’ Όμιλο Αττικής), Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Παναθηναϊκός (από τον Γ’ Όμιλο Αττικής), Ν.Ο. Χανίων, Απόλλων Σμύρνης (από τον Δ’ Όμιλο Αττικής), ΠΑΟΚ, ΟΥΚ Βόλου (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης).

Η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα αγωνίστηκε με τους: Καρακούρο Ιωάννη, Γιαννάρα Ιωάννη, Φιστέ Κωνσταντίνο, Μαρουλά Μάρκο, Μόκκα Κωνσταντίνο, Φραγκιαδούλη Αργύρη, Σφηκάκη Αντώνη, Αμπαζή Ματθαίο, Αλάτση Παναγιώτη, Γκίλλα Νικόλαο, Παπαγεωργάκη Δημήτριο, Γκιάλη Μιχαήλ, Καρακούρο Μιχαήλ, Σπανογιάννη Κωνσταντίνο, Κουτσουράδη Γρηγόρη, Παπαδάτο Αλέξανδρο, Παπαδάτο Μιχαήλ, Μπαρτζιώκα Δημήτριο.

Την ομάδα στους αγώνες αυτής της φάσης συνόδεψε στην Αθήνα ο Πρόεδρος του ΝΟΧ, Τάκης Σκαπινάκης. Η διοίκηση του Ομίλου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Hellenic Seaways για την έκπτωση στα εισιτήρια για τη μεταφορά των αθλητών του.

Σχετικά Άρθρα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Δευ, 25/05/2020 - 08:03
Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου ανοίγουν οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους αθλούμενους πολίτες

Από σήμερα Δευτέρα 25-5-20 οι αθλούμενοι πολίτες θα μπορούν να ξανακάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες είναι η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων  για τους αθλούμενους πολίτες αλλά και τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν βάσει του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που έχει εκπονήσει η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπής της ΓΓΑ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, επεσήμανε:

«Το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων συνεχίζεται. Μετά από τους αθλητές των εθνικών ομάδων και τους αθλητές των σωματείων έρχεται η σειρά των αθλούμενων πολιτών που θα μπορούν να κάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων. Με νέους κανόνες και νέες συνήθειες. Με καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης για να τηρούνται οι αποστάσεις και ενδεχομένως με περιορισμούς στον χρόνο χρήσης ή με τηλεφωνική επικοινωνία και ραντεβού. Σκοπός αυτής της σταδιακής μετάβασης στις νέες συνθήκες είναι να ξαναρχίσουν σιγά-σιγά οι πολίτες να αθλούνται και στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις με ασφάλεια και εμπιστοσύνη».

Το δελτίο καταγραφής αθλουμένου υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο στην ακόλουθη διεύθυνση:https://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf,  όπως επίσης και οι σχετικές οδηγίες προς αθλούμενους πολίτες για ασφαλή άσκηση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports ) στην ενότητα «Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους».

Με δελτίο καταγραφής αθλούμενου ανοίγουν οι οργανωμένες ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις για τους αθλούμενους πολίτες