Να σημειώσει την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών, θα κυνηγήσει την προσεχή Τετάρτη ο Ν.Ο. Χίου/Astra Airlines, στο Ιωνικό Κολυμβητήριο του νησιού μας.
Θα υποδεχτεί στις 5 το απόγευμα τον Γ.Σ. Περιστερίου, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική, την οποία θα διευθύνουν ο Νίκος Μπουδραμής και ο Σπύρος Αχλαδιώτης.
«Το πιο σημαντικό χαρτί είναι η έδρα μας και θα το εκμεταλλευτούμε», δηλώνει στην «Αλήθεια» ο Ιάσων Γρηγοριάδης, σημειώνοντας: «θέλουμε ο κόσμος της Χίου να είναι ο 8ος παίκτης μας, στην προσπάθεια που θα κάνουμε για τη νίκη».
Ο Γ.Σ. Περιστερίου μετράει ήδη μία νίκη στο πρωτάθλημα (επί του ΟΦΘ) και έρχεται στη Χίο με ανεβασμένη ψυχολογία, σε ένα παιχνίδι το οποίο είναι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, αφού έχουν τους ίδιους στόχους, δηλαδή να εξασφαλίσουν την παραμονή στην Α1.
«Είναι το πιο σημαντικό ντέρμπι μέχρι στιγμής, έως το επόμενο. Παίζουμε με έναν αντίπαλο τον οποίο κερδίσαμε στο τουρνουά του ΣΕΔΥ, τον ξέρουμε πώς παίζει, έχουμε μια εικόνα, όμως σίγουρα το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό», σημειώνει ο τερματοφύλακας της χιώτικης ομάδας, λέγοντας επίσης: «βέβαια το παιχνίδι ότι γίνεται στην έδρα μας, είναι στα υπέρ και πρέπει αυτό να το εκμεταλλευτούμε. Στους μέχρι τώρα αγώνες που έχουμε δώσει, είχαμε κάποια θέματα στην άμυνα, προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε με την προπόνηση που έχουμε κάνει. Νομίζω ότι θα μας βγει αυτό καλά, το αμυντικό κομμάτι, στο επόμενο παιχνίδι. Όσο περνάει το πρωτάθλημα, η ομάδα θα ανεβαίνει, θα βρίσκει τα πατήματά της. Νομίζω ότι βελτιωνόμαστε, θα μαθαίνει ο ένας τον άλλον. Σίγουρα με το Περιστέρι, την Τετάρτη, θα παρουσιαστούμε πιο πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με τη συνάντηση στα Χανιά».
Στα άλλα παιχνίδια την Τετάρτη θα παίξουν:
Ο.Φ. Θαλάσσης-ΠΑΟΚ (Ποσειδώνιο – 3 μ.μ.)
Υδραϊκός-Ν.Ο. Χανίων/ΑΝΕΚLines (Αλίμου – 6 μ.μ.)
Γλυφάδα-Απόλλων Σμύρνης (Γλυφάδας - 7.30 μ.μ.)
Παλαιό Φάληρο-Ολυμπιακός (Π. Φαλήρου – 8 μ.μ.)
Εθνικός-Βουλιαγμένη (Πειραιά - 8.30 μ.μ.).