Χίος, Τετάρτη 15 Ιουλίου

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα της η Ελένη Κανετίδου!

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ - ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΧ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ
Τρί, 18/09/2018 - 14:17
Χάλκινο μετάλλιο για την Ελένη Κανετίδου στο Παγκόσμιο Πρωτ/μα πόλο Νεανίδων με την ελληνική Εθνική Ομάδα

Ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα της κάνει η Ελένη Κανετίδου, η οποία εντάσσεται στη γυναικεία ομάδα πόλο του πρωταθλητή και κυπελλούχου Ελλάδος, Ολυμπιακού.

Η 17χρονη διεθνής χιώτισσα παίκτρια αφήνει τη Γλυφάδα όπου αγωνιζόταν στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και μετακινείται στο σύλλογο του Πειραιά.

Δίνεται στον Ολυμπιακό με υποσχετική για ένα χρόνο από το Ν.Ο. Χίου, όπου ανήκει.

Εκτός από τη μεταγραφή της Ελένης Κανετίδου στον Ολυμπιακό, η διοίκηση του Ν.Ο. Χίου επικύρωσε επίσης με υποσχετική για ένα χρόνο τη μετακίνηση του Νικόλα Καλαργυρού στον Υδραϊκό και του Νίκου Σωτηράκη στην Α.Ε. Χαϊδαρίου (Α2 Ανδρών), σύμφωνα και με την επιθυμία που είχαν εκδηλώσει οι συγκεκριμένοι παίκτες, για την ομάδα όπου ήθελαν να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Ακόμη αποφάσισε η διοίκηση του Ν.Ο. Χίου να παραχωρήσει με υποσχετική σε όποια ομάδα θέλει, για όσο χρόνο διαρκέσουν οι σπουδές της, τη 18χρονη παίκτρια Μαριάτζελα Γκίλλα. Η τελευταία έχει ζητήσει να συνεχίσει την καριέρα της στη Βουλιαγμένη, με την ομάδα του Λαιμού να θέλει να την αποκτήσει με ελευθέρας και όχι με υποσχετική.

Επίσης δίνεται με υποσχετική η 15χρονη πολίστρια Σοφία Φράγκου στον Εθνικό Πειραιά και με τον ίδιο τρόπο η 16χρονη Πλουμιστή Γκίλλα στη Γλυφάδα.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 09/07/2020 - 07:43

Σε εκδήλωση που έγινε χθες από την ΕΠΣ Χίου έγιναν οι απονομές διακρίσεων των πρωταθλητριών  των ποδοσφαιρικών κατηγοριών της.

Καλή συνέχεια σε όλους