Στρατής Φεργαδιώτης: «Μην κοροϊδεύετε τα σωματεία»

Τετ, 05/10/2016 - 13:26

Την κίνηση του προέδρου της ΕΠΣ Χίου Βασίλη Μήτσουρα να καλέσει σε συνάντηση εκπροσώπους των σωματείων για να συζητήσουν τη στάση που  θα κρατήσει η Ένωση στις εκλογές της ΕΠΟ, σχολιάζει με δήλωσή του το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Χίου, Στρατής Φεργαδιώτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι επικρίνει τον ηγέτη του χιώτικου ποδοσφαίρου για το γεγονός ότι προχώρησε σε αυτή την ενέργεια χωρίς να πάρει τη συγκατάθεση των υπολοίπων μελών του Δ.Σ., κάποια εκ των οποίων δεν πρόκειται να παραβρεθούν στη σημερινή συνάντηση που θα γίνει στα γραφεία της Ένωσης στις 8 το βράδυ.

Αναλυτικά η δήλωση του Στρατή Φεργαδιώτη, πρώην μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης: «Προκαλεί γέλιο η πρόσκληση (τηλεφωνική σε πολλές ομάδες) από την ΕΠΣ Χίου και μάλλον από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Χίου, χωρίς να το γνωρίζουν όλα τα εναπομείναντα μέλη, σε συνάντηση για τη Δευτέρα το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣ Χίου για να συζητήσουν ποια στάση θα κρατήσει η Ένωσή μας στις εκλογές της ΕΠΟ σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 26/10/2016, για πράγματα που έχουν ήδη προαποφασίσει.

Θυμάται όλος ο κόσμος την αιφνίδια αλλαγή του τότε Προέδρου της Ένωσής μας κ. Γεωργίου Φρατζέσκου (από την πλειοψηφία της ΕΠΣΧ). Εγώ, όπως και ο κ. Κωστάλας και ο κ. Νικολαΐιδης δεν κάναμε δεκτή τότε την παραίτηση του πρώην Προέδρου. Εφόσον είχαν σκοπό να κάνουν τέτοια συνάντηση γιατί «καρατόμησαν» τον πρώην Πρόεδρο της ΕΠΣ Χίου κ .Φρατζέσκο; Ας μην κοροϊδεύουν τα Σωματεία, για πράγματα τα οποία έχουν προαποφασίσει!».

Σχετικά Άρθρα