Συγχαίρει το ΝΟ Χίου η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για τους Βαλκανικούς Αγώνες

Πέμ, 13/09/2018 - 15:14
51oi-balkanikoi-agones-2018

Τα εύσημα στο Ν.O. Χίου, για την άρτια διοργάνωση των 51ων Βαλκανικών Αγώνων Ιστιοπλοΐας, που φιλοξενήθηκαν στο νησί μας, δίνει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ).

Η Ομοσπονδία συγχαίρει το Ναυτικό Όμιλο και τον πρόεδρο του Γιάννη Αναδιώτη, για την άψογη διοργάνωση των αγώνων, στους οποίους συμμετείχαν 135 αθλητές και αθλήτριες από 7 χώρες (Σερβία, Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Μαυροβούνιο, Κύπρος, Ελλάδα).

Στην ανακοίνωση της η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, στέκεται και στο γεγονός ότι οι διοργανωτές είχαν πολύ λίγο χρόνο για να προετοιμάσουν τους αγώνες, ύστερα από την αδυναμία του Μαυροβουνίου να τους πραγματοποιήσει, κάτι που γνωστοποίησε πριν από δυο μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΙΟ:

«Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει το ΝΟ Χίου και τον Πρόεδρο του Γιάννη Αναδιώτη, για την άψογη διοργάνωση των 51ων Βαλκανικών Αγώνων. Ο Ν.Ο. Χίου προσέφερε απλόχερα ζεστή φιλοξενία και εξασφάλισε στις ξένες αποστολές και στην ελληνική εθνική ομάδα όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις για σωστούς αγώνες .

Και το σπουδαιότερο μέσα σε ελάχιστο χρόνο οργάνωσε και έφερε εις πέρας ένα πολυετή θεσμό που τέθηκε σε κίνδυνο λόγω της αδυναμίας του Μαυροβουνίου να τον διοργανώσει. Ευχαριστούμε και πάλι».

Σχετικά Άρθρα